Doping Hafıza İngilizce Gerçekten Faydalı Mı? İngilizce Öğretebilir Mi?

Online İngilizce
Son güncelleme: 12 Eylül 2024

Doping Hafıza İngilizce Gerçekten Faydalı Mı? İngilizce Öğretebilir Mi?

İnternet ortamında reklamlarıyla sürekli karşımıza çıkan Doping Hafıza, online İngilizce eğitimi de sağlıyor. Genel olarak YKS, LGS, KPSS, DGS ve ALES gibi önemli sınavlara hazırlanmak amacıyla tercih edilen Doping Hafıza dil eğitimine de el atıyor. Doping Hafıza, tıpkı online İngilizce kursları gibi online İngilizce dersleri ile evden İngilizce öğretmeyi hedefliyor. Fakat Doping Hafıza canlı dersler yerine önceden hazırlanmış eğitim videoları sunuyor. Bu platform adından da anlaşılacağı üzere hafıza kalıcı bilgiler edinme teknikleri sağladığını iddia ediyor. Elbette bu teknikleri İngilizce öğrenirken kullanmanın da faydaları olabilir. Bu yazıda sizlerle birlikte Doping Hafıza İngilizce eğitimine neler katıyor, inceleyeceğiz. Doping Hafıza online İngilizce derslerinin içeriği nasıl? Doping Hafıza fiyat listesi uygun mu? Bu platform yeterince profesyonel mi? Hazırsanız tüm bu soruları yanıtlamaya başlayalım.


İçindekiler

1. Doping Hafıza Nedir?

2. Doping Hafıza İngilizce Derslerinin İçeriği

2.1. Ders Videoları ile İngilizce Öğrenilir Mi?

3. Doping Hafıza Fiyat Bilgisi

4. Sonuç: Doping Hafıza Kapsamlı Bir İngilizce Eğitimi Sağlayamıyor!


Doping Hafıza Nedir?


Doping Hafıza internet sitesinde kendisini Türkiye’nin en büyük dijital öğrenme platformu olarak tanımlıyor. Oldukça iddialı olan Doping Hafıza, 2011 yılında kuruluyor. Bu platform YKS, LGS, KPSS ve ALES gibi sınavlara hazırlık eğitimleri ile piyasaya çıkıyor. Ardından İngilizce ve Almanca dersleri ile online dil eğitimi sunarak devam ediyor. Doping Hafıza genel olarak hazır ders videoları ile eğitim gerçekleştiriyor. Yani dersler canlı olarak gerçekleştirilmiyor. Bunun yanında bu platform kullanıcılarının anlamadığı noktalar için canlı ders imkanı da sağlıyor. Doping Hafızayla kısaca tanıştığımıza göre artık Doping Hafıza İngilizce derslerine yakından bakabiliriz.


Doping Hafıza İngilizce Derslerinin İçeriği


Evden İngilizce öğrenmenize yardımcı olmak isteyen Doping Hafıza’nın tam 13 farklı İngilizce eğitim paketi bulunuyor. Doping Hafıza İngilizce ders paketlerini içerisinden kaç farklı seviyede ders videoları barındırdığına bağlı olarak ayrıştırıyor. Örneğin bazı paketler bir paket sadece A1 eğitimi sağlıyor. Diğeri B1-B2 seviyelerini kapsayan bir online İngilizce eğitimi sunuyor. Bir başka İngilizce ders paketi ise A1 seviyesi eğitimden başlıyor ve C2’ye kadar gidiyor. Doping Hafıza İngilizce ders programı paketlerini bu şekilde çeşitlendirerek herkesin isteklerine uygun bir eğitim almasını sağlamaya çalışıyor. 

Ders Videoları ile İngilizce Öğrenilir Mi?


Doping Hafıza İngilizce eğitiminin büyük bir kısmını önceden hazırlanmış ders videolarından oluşturuyor. Yani bu platformda İngilizce eğitimi alanlara ders videoları sunuluyor. Bunun dışında Doping Hafıza her bir İngilizce eğitim paketine 10 adet online İngilizce dersi hakkı koyuyor. Yani Doping Hafıza’nın ders videoları ile İngilizce öğrenmeye çalışırken sadece 10 kere gerçek bir öğretmenle ders yapma fırsatı bulabiliyorsunuz. Bu sayı kapsamlı bir eğitim almak isteyenler için oldukça yetersiz. Çünkü interaktif olmayan ders videoları öğrencilerin kafasında birçok soru işareti bırakabilir. Bu soruları sormak için sadece 10 şansı olan öğrenci kendisini bir yarışın içinde gibi hissetmesi mümkün. Bu sebeple öğretmenlerle görüşme hakkının kısıtlandığı Doping Hafıza İngilizce eğitimden verim alınması oldukça düşük bir ihtimal.


Doping Hafıza İngilizce Gerçekten Faydalı Mı?


Doping Hafıza Fiyat Bilgisi


Doping Hafıza İngilizce eğitim paketlerinin fiyatı 6.599₺’den başlıyor ve 19.499₺’ye kadar çıkıyor. Bu platform müşterilerine aylık taksitle satın alma fırsatı tanıyor. Doping Hafıza fiyat belirlerken online İngilizce paketlerinin içeriğinin ne kadar dolu olduğunu göz önünde bulunduruyor. Yani daha kısıtlı İngilizce seviyesi öğreten paketler daha ucuzken, daha kapsamlı İngilizce ders paketleri daha pahalı.

Doping Hafıza Kapsamlı Bir İngilizce Eğitimi Sağlayamıyor!


Evden İngilizce öğrenmek isteyenlere umut veren Doping Hafıza İngilizce eğitimi paketlerinin ayrıntılarını inceledik. Doping Hafıza ders videolarıyla yenilikçi bir İngilizce eğitimi yöntemi sunduğunu iddia etse de, kullanıcılarına profesyonel bir öğretmen desteği sağlamadıkları için yeteri kadar tatmin edemiyorlar. Yani önceden hazırlanmış İngilizce ders videoları öğretmenlerle işlenen online derslerin yanında ek olarak sunulsa oldukça fayda olabilir. Ancak tek başına interaktif olmayan videolarla bir dil öğrenmek çok zor. Kaldı ki, Youtube bu tarz videoları ücretsiz bir şekilde herkesin hizmetine sunuyor. Yani Doping Hafıza ücretsiz bir şekilde ulaşabileceğiniz tarzdaki videoları sizlere satın almanız için hazırlıyor. Eğer alanında uzman öğretmenler ve kaynak kitaplarla kapsamlı bir İngilizce eğitimi almak isterseniz, sizlere tavsiyem Flalingo’ya bir göz atmanız. Çünkü Flalingo online İngilizce eğitiminde ihtiyacınız olan her şeyi sizlere programlı bir şekilde sunuyor.

Blog ile İlgili Yorum Bırak