Flalingo Fiyatları Ne Kadar? Verilen Ücrete Değer Mi?

Online İngilizce
Son güncelleme: Ocak 7, 2024

Flalingo Fiyatları Ne Kadar? Verilen Ücrete Değer Mi?

Online İngilizce öğrenenler, seçtikleri rehber uygulama kadar maliyet konusunda da hassas olmaya çalışıyor. Kullanıcılar istiyor ki, online İngilizce kursunun maliyeti, sunduğu içeriye ve garantilediği başarıya değsin. Peki, popüler online İngilizce kurslarından Flalingo, bu dengeyi sağlıyor mu? Flalingo, ücretine değiyor mu? Flalingo'dan ING60 indirim kodu ile İngilizce öğrenmek mantıklı mı? Gelin inceleyelim.


İçindekiler

1. Flalingo Fiyatları Ne Kadar?

2. Flalingo Deneme Dersi Ücreti Ne Kadar?

3. Flalingo Abonelik İptali Politikası

4. Flalingo Verilen Ücrete Değer mi? Aboneler Ne Diyor?

5. Flalingo Fiyat Performans Denklemi Ne Diyor?


1. Flalingo Fiyatları Ne Kadar?

Flalingo anadili İngilizce olan profesyonel öğretmenlerle İngilizce konuşabilmenizi ve online İngilizce dersler almanızı sağlayan platformdur. Düzenlilik ilkesiyle dilediğiniz eğitmenle ders yapmanızın yanı sıra esnek öğretim imkanı da bulacağınız Flalingo’da kullanıcıların seçebileceği 1, 3, 6, 12 Aylık paketleri bulunuyor.


Flalingo Fiyatları


1 Aylık 1700 Türk Lirası
3 Aylık1500 Türk Lirası
6 Aylık 1400 Türk Lirası
12 Aylık1300 Türk Lirası

ING60 kodu ile Flalingo fiyatları daha bütçe dostu hale gelebilir. İngilizcetavsiye olarak bu hatırlatmayı da siz İngilizce yolcularına yapmadan geçmek olmaz.


Öncelikle diğer İngilizce öğrenme platformlarından farklı olarak Flalingo fiyatlarını kendinize göre çok daha detaylı bir şekilde kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu benim çok hoşuma gitti. Çünkü, kullanıcılarına özelleştirilebilir fiyat alternatifleri sunarak kullanıcıların bütçelerine ve öğrenme ihtiyaçlarına uygun bir seçenek bulmalarını sağlıyor. 


2. Flalingo Deneme Dersi Ücreti Ne Kadar?

Bir ürünü,hizmeti satın almadan önce denemek isteriz. Flalingo biraz pahalı bir platform ancak kullanıcılara 25 dakikalık deneme dersini 100 TL’ ye sunuyor. 25 dakikalık bu deneme dersi, öğrencilerin platformdaki öğretim tarzını deneyimlemelerine, beklentilerini paylaşmalarına ve öğrenme yolculuklarının nasıl şekilleneceğini anlamalarına yardımcı oluyor. Memnuniyet garantisi sunan Flalingo, deneme dersinden şayet mutlu ayrılmayan öğrenciler olursa, başka bir öğretmenle deneme dersi yapma imkanı veya iade talebi sunuyor. Flalingo hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz 12 Aylık Flalingo Deneyimim başlıklı yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.


3. Flalingo Abonelik İptali Politikası

Deneme dersini aldınız, beğendiniz ve satın almaya karar verdiniz. Ancak bir aksilik oldu ve iptal etmeniz gerekti. Çoğu platformun aksine Flalingo 30 gün içerisinde iptal etme hakkı sunuyor. Normalde bu tarz platformlar iptal yapmıyorlar veya bu kadar uzun bir süre sunmuyorlar. Ayrıca bazı platformlarda para iadesi sorun olabiliyor ve kullanıcıyı ciddi derece sıkıntılı süreçler bekliyor. Flalingo’da bu tarz problem yaşayan herhangi bir kullanıcıya rastlamadım. Flalingo’nun bu politikası Tüketici Hakları’na ve Müşteri Memnuniyeti’ne değer verdiğini gösteriyor.

4. Flalingo Verilen Ücrete Değer Mi? Kullanıcılar Ne Diyor?

Tüm değerlendirmelerimi göz önünde bulundurarak, Flalingo'nun fiyatının karşılığını verip vermediği konusunda bir sonuca varma zamanı geldi. Öncelikle Flalingo neler sunuyor, bunları inceleyelim. Sonrasında Flalingo kullanıcıları memnun mu değil mi onu görelim. ING60 kodu ile indirimli İngilizce fırsatını ne şekilde değerlendireceğinize bu yolla karar verebilirsiniz.


Anadili İngilizce Olan Profesyonel Öğretmenler ★★★★★

Flalingo'nun ücretlendirme modeli üzerine çok düşündüm ve sonuçta, bu platformun sunduğu olanakların, özellikle de profesyonel ve anadili İngilizce olan öğretmenleriyle kaliteli bir öğrenme deneyimi sağlamasının, fiyat etiketini hak ettiğine karar verdim. Her bir öğretmen, eğitimli ve yetenekli, aynı zamanda öğrencinin öğrenme ihtiyaçlarını ve hedeflerini gerçekten anlama konusunda bilinçlidir.


Aynı Öğretmen ile Sürekli Konuşabilme İmkanı ★★★★★

Sevdiğiniz bir öğretmenle istikrarlı bir şekilde çalışabilme özelliği benim için büyük bir artı. Bu, öğrencinin öğretmenin öğretme tarzına alışmasına ve böylece öğrenim sürecini hızlandırmasına yardımcı olabilir. Sürekli değişen öğretmenlerle çalışmak yerine, aynı öğretmenle ilerlemenin daha etkili olduğunu düşünüyorum.


Akıllı Öğretmen Algoritması ★★★★★

Flalingo’da 1800’den fazla eğitmen var. ‘İstediğin öğretmeni seç’ demek yerine size bazı sorular sorarak öğrenme ihtiyaçlarınıza, seviyenize uygun olacak 24-30 öğretmeni panelinize ekliyor. Birçok platformun aksine Flalingo öğrencilere sağladığı eğitimin kalitesini önemsiyor ve kalabalık öğretmen havuzunda kaybolmalarını engelliyor. Bu, hiçbir benzer platformda görmediğim çok yenilikçi bir özellik. Öğrencinin ihtiyacı neyse, bu süreçte güveneceği eğitmenler de bu konularda donanımlı oluyorlar. 


Oxford Üniversitesi Yayınları ★★★★★

Oxford University Press içerikleriyle desteklenen profesyonel dersler ve 7/24 erişilir materyaller sunması, özellikle dil öğrenimi konusunda büyük bir avantaj sağlar. İngilizce öğrenimi bir yatırımdır ve kaliteli kaynaklara ve iyi bir rehberliğe erişim, başarılı bir öğrenme deneyimi için önemlidir. Özellikle de online platform olmasına rağmen, Flalingo rakiplerinin aksine iyi materyalden ve masraftan da kaçınmamış.


Onaylı Sertifika ★★★★★

30 saatlik dersi tamamladığınızda Flalingo size onaylı sertifika veriyor. Özgeçmişinize eklediğinizde, hem İngilizce eğitiminizi vurguluyor, hem de yeteneklerinizi vurguluyor. İngilizce alanında sahip olduğunuz bilgi ve becerileri belgeleyen bu sertifika, ayrıca sürekli öğrenme ve kendinizi geliştirme konusunda ne kadar kararlı olduğunuzu da ispat ediyor. Ben LinkedIn profilime eklediğimde, mülakatlarda insan kaynaklarının ilgisini çeken bir özellik olmuştu.


Bunların yanı sıra, Flalingo'nun deneme dersi seçeneği ve abonelik iptal politikası da bana güven veriyor. İlk deneme dersinin ücretinin olması ve %100 memnuniyet garantisi sunmaları platformun öğretmenlerine ne kadar güvendiğini gösteriyor. 30 günlük iptal politikası da oldukça makul ve adil. Bu, Flalingo'nun müşteri memnuniyetini önemsediğini ve tüketicinin haklarına saygı gösterdiğini gösteriyor.

Flalingo Kullanıcı Değerlendirmeleri: Trustpilot

Trustpilot, kullanıcıların aldıkları hizmet konusunda görüşlerini belirttiği ve tüm dünyaya sesini duyurabildiği bir platform. Bugün mercek altında tuttuğumuz Flalingo'da elbette Trustpilot'ta puanlanmış. Eğer bu fiyatlara bu hizmet değer mi diyorsanız, bir de Trustpilot'a bakmanızı öneririm. Bu şekilde ING60 kodunun sağlayacağı Flalingo kullanıcı deneyimine dair önden bir fikir edineceğinizi umuyoruz. 


Flalingo, Trustpilot'ta göz dolduran bir performansa sahip. Kullanıcılar sıklıkla öğretmen ve kaynak kalitesinden bahsederken, destek ekibine de teşekkür etmeyi ihmal etmemişler. Nihayetinde, Flalingo Trustpilot'ta 5 üzerinden 4.7 alarak adeta "ben bu fiyata değerim" diyerek sizlere İngilizce öğretmeyi bekliyor.


flalingo, flalingo trustpilot, online İngilizce

5. Flalingo Fiyat Performans Denklemi Ne Diyor?

Flalingo, sağladığı uzman öğretmenlerle öne çıkan bir platform. Rakipleri de denemiş Flalingo öğrencileri, öğretmenlerin kalitesi konusna değinmeden geçmiyor. Buna ek olarak hem kaliteli hem pahalı Oxford eğitim materyallerini ücretsiz sağlaması, destek hattının öğrencileri memnun etmesi ve sunduğu yapay zeka analiz raporları ile İngilizce gelişimini desteklemesi, iyi bir performans grafiği çiziyor. İngilizce öğrenme konusunda ciddi olan ve kaliteli bir öğrenme deneyimi arayan herkes için, Flalingo'nun fiyatı iyi bir yatırım gibi görünüyor. Flalingo’nun indirimlerinden yararlanmak için kampanyalar sayfamızı ziyaret edebilir, ya da hiç uğraşmadan ING60 indirim kodu bütçe dostu bir Flalingo yolculuğuyla İngilizceden fazlasını kazanabilirsiniz!

Blog ile İlgili Yorum Bırak