LiveXp Fiyatları: Fiyatları Neden Öğrenemiyorum?

Online İngilizce
Son güncelleme: Nisan 18, 2024

LiveXp Fiyatları: Fiyatları Neden Öğrenemiyorum?

İçindekiler:

  1. LiveXp Fiyatları Ne Kadar?
  2. LiveXp Fiyatları Görmek İçin Abone Olmak
  3. LiveXp Fiyatları Hakkında Kullanıcı Yorumları
  4. Sonuç: LiveXp Güvenilir Mi?

LiveXp Fiyatları Ne Kadar?


LiveXp fiyatları sitelerinde ilk bakışta görülemiyor ve bazı benzer platformlar gibi LiveXP de fiyatlarını Türk Lirası üzerinden sunmuyor. Ayrıca, online dil öğrenme platformu olan LiveXp, interaktif grup dersleri de sunmuyor. Bu sebeple de sizlerle sadece Livexp online İngilizce kursunun özel ders ücretlerini paylaşacağız.


LiveXp’de haftada birer saatlik 4 ders alabileceğiniz bir aylık pakette tek ders ücreti 20,6 Dolar iken toplam fiyatı  329 Dolar, 3 aylık pakette  ise tek ders ücreti 18,6 Dolar iken toplamda 892 Dolar. Yani bir aylık bir paket seçerseniz ders başı 600 TL, toplamda 9870 TL, üç aylık paketi seçerseniz ders başı 558 TL ve toplamda 26760 TL ödeyeceksiniz. 


LiveXp kullanıcılarına haftada aldıkları ders sayısını ve ders süresini seçerek kendilerine uygun paket hazırlama imkanı sunuyor. Fakat bu paketlerin sadece 1 aylık ve 3 aylık seçenekleri olması kullanıcıyı üzebilir.


Nisan 2024 LiveXp 45 Dakikalık Ders Ücretleri:

1 Aylık Paket/TL3 Aylık Paket/TL
Haftada 1 ders1860 TL1670 TL
Haftada 2 ders4720 TL4248 TL
Haftada 3 ders5580 TL5022 TL
Haftada 4 ders7440 TL6696 TL
Haftada 5 ders9300 TL8370 TL

LiveXp Fiyatları Görmek İçin Abone Olmak


LiveXp fiyat ve maliyetini sizlerle paylaşırken bir kullanıcımızın deneyimlerini de paylaşarak size daha çok fikir verebileceğimizi düşündük.

Bir süredir online İngilizce öğrenmek istediğim için LiveXp fiyatlarını incelemeye karar verdim. Siteye ilk girdiğimde sadece deneme derslerinin ücretlerinin net bir şekilde verildiğini gördüm. Anlaşılan LiveXp deneme dersleri için sabit bir fiyat belirlemiş (3,49 Dolar/ 81 Türk Lirası) ve bunu sunmak istiyor. Sonrasında fiyatları nasıl öğrenebileceğimi anlamak için sitede biraz daha gezindim ve siteye abone olmadan fiyatları öğrenemeyeceğimi anladım. Neyse ki abone olurken kart bilgilerimi istemedi. Sonrasında, LiveXp’nin dersleri 1 aylık ve 3 aylık paketler halinde sattığını gördüm. Bence en az 6 aylık bir paket daha eklemeliler çünkü fiyatlar zaten hiç uygun değil. Fakat platformun sunduğu iyi özelliklerden birisi haftalık almak istediğiniz ders saatine ve dersin süresine göre değişmesi. Bu noktada, LiveXp online İngilizce öğrenenlere haftada 1, 2, 3, 4 veya 5 ders alma imkanı sunuyor. Bu derslerin süreleri 30, 45 veya 60 dakikadan oluşuyor.” 


"Fiyatlar TL Üzerinden Değil!"


“Sonrasında fiyatları inceledim ve gözlerime inanamadım çünkü 30 dakikalık derslerden haftada 3 ders aldığım 3 aylık paket ücreti ders başı 9,3 TL, toplamda 111 TL ediyordu. Fakat sonrasında büyük bir hüsrana uğradım çünkü bu fiyatların TL üzerinden değil Dolar üzerinden olduğunu gördüm. Yani bu pakette aslında ders başı 217 Türk Lirası ve toplamda 2594 Türk Lirası ödemem gerekecekti. Daha önce de dediğim gibi eğer 6 aylık paketleri olsaydı bu fiyat biraz daha avantajlı olabilirdi. Fakat bu haliyle bilemiyorum... Hem neden fiyatları Dolar üzerinden sunuyorlar anlamıyorum! Bunu daha önce italki ve Lingoda da yaşamıştım ve bence bu Türkiyede ders veren bir platformun kaçınması gereken bir şey. Sonuçta ben TL üzerinden ödeme yapacağım ve fiyatları TL üzerinden görmek istiyorum! Sonuç olarak, böyle bir platform benim gözümde samimi olamayacağı için ve ücretleri de uygun olmadığı için alternatiflerini deneyeceğim. Diğer kullanıcılara önerim de alternatiflere yönelmeleri olacaktır.”


LiveXp Fiyatları Hakkında Kullanıcı Yorumları


"Şeffaf Bir Platform Değil"


“Açıkçası şeffaf bir platform değil.

Özel öğretmen platformuna bir tüketici olarak bakıyorum, ancak iyi bir seçim olduğunu düşünmüyorum. Nedenler

- fiyat detayları gizli. Fiyat hakkında bilgi olmadan nasıl karar verebileceğimi anlayamadım.

- abonelik modeli. Abonelik modeli, abonelik konusu sayılamaz olduğunda uygulanabilir - bu zaman veya depolama alanı veya bazı hizmetler olabilir. "8 ders satın al" ile aynı şey değil mi - peşin ödemeli kullandıkça öde modeli. Ancak kullandıkça öde esnek, oysa öğrenci hastaysa, seyahati varsa veya benzeri durumlarda abonelik hiç uygun değil” -Sergii Strikhar, Trustpilot.


livexp-trustpilot.png

“ALDATMACA sitesi”


“paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın

Öğrencilerine para iadesi yapmıyorlar

Hizmetleri çok kötü

Öğretmenleri kibirli.

Büyük bir ALDATMACA” -Samer Sarhan, Trustpilot.


Sonuç: LiveXp Güvenilir Mi?


LiveXP fiyatlarını direkt olarak açıkça belirtmediği, fiyatlarını dolar üzerinden sunduğu ve kullanıcılarını iade konusunda mağdur ettiği için pek güvenilir değil gibi duruyor. Dolayısıyla, LiveXP kullanıcısının da deneyimi anlatırken belirttiği gibi, alternatiflerine yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bu noktada Flalingo platformu diğer uygulamalar arasında öne çıkıyor. Düşür tanınırlığ rağmen yüksek memnuniyet oranları, Flalingo'yu en iyi online İngilizce kursları arasında birinci basamağa taşıyor. 

LiveXp benzeri platformları hakkında detaylı bilgi edinmek ve değerlendirmelerimizi okumak için web sitemizi ziyaret edebilir ve kampanyalara göz atarak istediğiniz İngilizce online eğitimi uygun fiyata alabilirsiniz!

Blog ile İlgili Yorum Bırak