Live XP Online İngilizce Kursu Kapsamlı İngilizce Eğitimi Sağlar Mı?

Online İngilizce
Son güncelleme: 26 Ağustos 2024

Live XP Online İngilizce Kursu Kapsamlı İngilizce Eğitimi Sağlar Mı?

Live XP, çevrimiçi derslerle İngilizce öğretmeyi hedefleyen onlarca online İngilizce platformundan biri. Bu İngilizce platformu da rakipleri gibi etkili İngilizce dersleriyle, İngilizce öğrenmeyi kolaylaştırdığını iddia ediyor. Fakat gerçekten kapsamlı bir online İngilizce eğitimi sağlıyor mu, bu yazıda göreceksiniz. Yani Live XP online İngilizce kursunun adını duyduysanız ve detaylı bilgi edinmek amacıyla bu yazıya tıkladıysanız, doğru yerde olduğunuzu söylemeliyim. Live XP nedir? Live XP ücretleri ne kadar? Verimli bir İngilizce tercihi için Live XP doğru tercih mi? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabını birlikte incelemeye başlayalım.


İçindekiler

  1. Live XP Nedir ve Nasıl Çalışır?
  2. Live XP Eğitmenleri
  3. Live XP Fiyatları
  4. Flalingo ile Profesyonel Online İngilizce Eğitimi Alın!

Live XP Nedir ve Nasıl Çalışır?


Live XP online İngilizce uygulaması, öğretmen seçimi yaparak çevrimiçi İngilizce derslerine başladığınız bir platform. Bu dil öğrenme uygulamasında İngilizce derslerinin yanında Çince, İspanyolca, Almanca, Rusça ve Fransızca gibi daha birçok dil için online dersler bulunuyor. Platformda çeşitliliğin oldukça bol olması pozitif bir etki bıraksa da, bu yazıda Live XP’nin bizi ilgilendiren kısmı olan online İngilizce eğitimini inceleyeceğiz.


Online İngilizce kursu Live XP, ideal öğretmenle eşleşme adını verdikleri bir özellikleri sayesinde benzer ilgi alanlarına sahip olduğunuz öğretmenleri bulmanızı sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca öğretmen değişimi yapma özgürlüğü tanıyarak seçim hakkını size bırakıyor. Live XP’de öğretmen seçtikten sonra online İngilizce derslerinize başlayabiliyorsunuz. Siz de İngilizce öğrenmek için Live XP’yi tercih etmeyi düşünüyorsanız, bu platformun olumlu ve olumsuz özelliklerinin detaylı bir özeti için okumaya devam edin.


Live XP Eğitmenleri


Online İngilizce öğrenirken alanında uzman eğitmenlerden ders alabilmek çok önemlidir. Çünkü her eğitimde olduğu gibi İngilizce eğitiminde de profesyonel öğretmenler derslerden alınan verimi büyük ölçüde artırabilir. Bu sebeple Live XP online İngilizce kursu eğitmenlerini de incelemenin mühim olduğunu düşünüyorum. Live XP’nin eğitmen kadrosu hakkında bilgi sahibi olabilmek için, bu platformun öğretmenlerini hangi kriterlere göre seçtiğini görmemiz gerekiyor. Live XP’nin öğretmen adaylarının başvurularını kabul ettiği sayfaya göz attığımda, hayal kırıklığına uğruyorum. Çünkü Liv XP online İngilizce uygulaması eğitmenlerini işe alırken sadece bir adet tanıtım videosundan yararlanıyor.


Ayrıca bu online İngilizce platformunda yer alan öğretmen olma gerekliliklerinin yazdığı bir bölümde, öğretmenlik alanında eğitimin ve sertifikanın şart olmadığı ancak avantaj sağlayabileceği yazıyor. Live XP’nin öğretmen seçimindeki bu tutumu, bu kurumun profesyonelliğini sorgulamamıza neden oluyor. Çünkü Live XP’nin bünyesinde görev yapan öğretmenlerin eğitimli olmasını zorunlu tutmaması, bu online İngilizce kursu ile İngilizce öğrenmek isteyenlerin verimsiz bir eğitim almasına yol açabilir. Bu nedenle Live XP online İngilizce uygulamasının eğitmenlerinin alanında uzman İngilizce öğretmenleri olamaması bu platformu tercih etme ihtimalimizi oldukça düşürüyor.


Live XP Fiyatları


Live XP online İngilizce kursunda ders saati ücretleri 612₺, 459₺ ve 306₺ olarak değişiklik gösteriyor. Live XP’de 60 dakikalık online İngilizce ders saati ücreti 18 Dolar, yani güncel kurla hesapladığımızda 612₺ oluyor. 45 dakikalık bir online İngilizce dersinin ücreti ise 13,5 Dolar. Bu da güncel Dolar kuruyla hesapladığımızda 459₺ ediyor. Live XP’de bir adet 30 dakikalık çevrimiçi İngilizce dersinin ücreti ise 9 Dolar, yani 306₺.


Türkiye'de hizmet veren online İngilizce platformu Live XP’nin ders saati ücretlerini Dolar üzerinden belirlemesi de yine bu kurs hakkında sayabileceğimiz olumsuz özelliklerden. Çünkü bu durum Türkiye’de Live XP üzerinden online İngilizce öğrenmek isteyenlerin değişken Dolar kuru sebebiyle sabit bir ücretle eğitim hizmeti alamamasına neden oluyor. 


Flalingo ile Profesyonel Online İngilizce Eğitimi Alın!


Bu yazıda birlikte Live XP online İngilizce kursu ile İngilizce öğrenirken karşılaşabileceğiniz olumlu ve olumsuz bütün özelliklerden bahsettik. Bazı pozitif noktaları olsa da Live XP İngilizce platformunun bazı eksiklikleri bu kursa olan güvenimi sarsıyor. Özellikle eğitmen kalitesi gibi önemli bir konuda profesyonellikten uzak bir tutum sergilemeleri Live XP’yi tercih etmeyi zorlaştırıyor. Bu sebeple size alternatif bir online İngilizce platformu önermek istiyorum.

Flalingo online İngilizce kursu, alanında uzman ve sertifikalı İngilizce öğretmenleri ile sunduğu eğitimin kalitesi hakkında şüpheye mahal vermiyor. Ayrıca bu platformun kalitesi kanıtlanmış eğitim materyalleri de verimli bir online İngilizce eğitimi için gerekli unsurları tamamlıyor. Böyle Flalingo online İngilizce platformunda İngilizce öğrenenler hoş olmayan hiçbir sürprizle karşılaşmıyor.

Blog ile İlgili Yorum Bırak