Oxford Kids Online İngilizce Kursu Çocuklar İçin İngilizce Öğretme Konusunda Ne Kadar Başarılı?

Online İngilizce
Son güncelleme: 23 Ağustos 2023

Oxford Kids Online İngilizce Kursu Çocuklar İçin İngilizce Öğretme Konusunda Ne Kadar Başarılı?

Çocuklar için İngilizce öğrenmenin de en az yetişkinlerin öğrenmesi kadar önemli olduğu bu dönemde ailelerin çocuklarına iyi bir İngilizce eğitimi sunması gerekiyor. Her ebeveyn çocuğunun yaşıtlarından geri kalmaması için elinden geleni yapar. Günümüzde İngilizce bilmenin oldukça önemli bir yetenek olduğunu düşünürsek, aileler olarak çocuklarınızı geleceğe hazırlamak için ona İngilizce eğitimi fırsatı yaratmanız şart. 


Bu noktada devreye yeni nesil İngilizce öğrenme aracı olan online İngilizce kursları giriyor. Online İngilizce platformlarının popülerleşmesiyle, çocuklara özel İngilizce eğitimi veren online kurslar da çoğalıyor. Elbette sayıca fazla olan çocuklar için İngilizce kursları arasından seçim yapmak aileler için hiç kolay olmuyor. Çünkü her aile çocuğu için ideal İngilizce kursunu arıyor. Ben bu yazımda siz ailelere yardımcı olabilmek için çocuklar için online İngilizce kurslarından biri olan Oxford Kids platformunu derinlemesine inceleyeceğim. Oxford Kids çocuklar için İngilizce kursunun tüm olumlu ve olumsuz yönlerini sizlere aktararak çocuğunuz için ideal İngilizce kursunu bulmanıza yardım edeceğim. Hazırsanız Oxford Kids online İngilizce kursu incelememize daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım.


İçindekiler

  1. Oxford Kids Online İngilizce Kursu Nedir?
  2. Oxford Kids Ücretleri
  3. Oxford Kids Klasik Eğitim Modellerinde Kurtulmayı Başarabiliyor Mu?
  4. Flalingo Kids ile Çocuklarınız Modern İngilizce Öğrenim Teknikleriyle Eğlenerek Öğrensin!

Oxford Kids Online İngilizce Kursu Nedir?


Oxford Kids çocuklar için online İngilizce kursu, çocuklara İngilizce öğretmek amacıyla yola çıkıyor. Bu online İngilizce kursu, İngilizce eğitimi verdiği çocukları yaşlarına göre 5 gruba ayırıyor. Bu gruplar, 3-5, 6-7, 8-9, 10-11 ve 12+ olarak karşımıza çıkıyor. Oxford Kids çocuklar için İngilizce kursu, çocukları yaş gruplarına ayırarak kişiselleştirilmiş bir online İngilizce eğitimi sunmayı amaçlıyor. Çocuklar için online İngilizce dersleri sunan Oxford Kids, çocuklara uygun olarak tasarlanmış bir İngilizce eğitimi verdiğini iddia ediyor. Çünkü Oxford Kids çocukların eğitiminin yetişkinlerin eğitiminden farklı olması gerektiğini savunuyor. Çocukların odaklanma sürelerini uzatacak eğlenceli İngilizce öğrenme teknikleri ile çocuklara keyifli geçen online İngilizce dersleri sunuyor. Yani Oxford Kids, çocuklar için İngilizce eğitimi verirken online İngilizce derslerinde görsel ve işitsel etkinliklere önem veriyor, oyunlarla çocuklarınızın İngilizce eğitimini destekliyor.


Oxford Kids Ücretleri


Oxford Kids çocuklar için İngilizce kursunda bireysel online İngilizce dersleri aylık 3.400₺’den başlıyor ve 10.900₺’ye kadar çıkıyor. Bu platformda çocuklar için online İngilizce grup dersleri ise aylık 3.100₺’den başlıyor ve aylık 10.000₺’ye kadar çıkıyor. 

Aylık online İngilizce dersi ücretlerinin değişiklik göstermesinin sebebi ise haftada kaç adet online ders içerdiğine göre İngilizce eğitim paketlerini 4 farklı gruba ayırmaları. Oxford Kids online İngilizce kursunun bu paketleri Silver, Bronz, Gold ve Platinum olarak karşımıza çıkıyor. En uygun fiyatlı online İngilizce dersi paketleri olan Silver’da haftada 1 online İngilizce dersi bulunuyorken, en yüksek fiyatlı paketleri olan Platinum’da haftada 4 online İngilizce dersi hakkı bulunuyor.


Oxford Kids Klasik Eğitim Modellerinde Kurtulmayı Başarabiliyor Mu?


Çocuklara İngilizce öğreten online İngilizce platformu Oxford Kids, sloganında “Klasik Eğitim Modellerinden Kurtulmanın Tam Zamanı!” ifadesini kullanıyor. Oxford Kids çocuklar için online İngilizce kursu, bu cümle ile çocuklara sunduğu İngilizce eğitiminde geleneksel ve sıkıcı öğrenim yöntemlerinden uzak durduğunu ve yenilikçi bir İngilizce eğitimi verdiğini vurguluyor. Aslında Oxford Kids, online İngilizce derslerinde kullandığı Family & Friends kitaplarıyla bu vaadini bir noktaya kadar karşılayabiliyor. Çünkü Family & Friends kitapları çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğlenceli içeriği ile çocukların İngilizce öğrenmesine yardımcı oluyor. Fakat Oxford Kids online İngilizce kursunun eğitim materyalleri dışında çocuklar için İngilizce eğitiminde sağladığı modern bir yöntem göremiyoruz. 


Özellik yapay zeka teknolojisinin eğitim sektörüne bu denli dahil olduğu bir dönemde, Oxford Kids İngilizce kursu çocuklar için online İngilizce dersi sunarken yapay zeka araçlarından yardım almayı tercih etmiyor. Bu Oxford Kids’in hanesine eksi puan yazılmasına neden oluyor çünkü yapay zeka teknolojisi ile desteklenmiş araçlar çocukların İngilizce öğrenimi büyük ölçüde destekleyebiliyor. Örneğin, yapay zeka destekli eğitim araçları öğretmenlerin gözünden kaçan detayları yakalayarak çocuğunuz için eksiz bir İngilizce öğrenimi sağlayabiliyor. Bir başka örnek olarak da çeşitli etkinliklerle çocuklarınızın İngilizce becerilerini eğlenerek geliştirmesine yardımcı olabiliyor. Bu sebeple Oxford Kids İngilizce kursunun online derslerde yapay zeka araçlarını kullanmaması yenilikçi eğitim modeline geçtikleri konusunda kafamızda şüpheler oluşmasına neden oluyor.


Peki aileler olarak, Oxford Kids’in kullandığı eğitim materyallerinden vazgeçmeden yenilikçi yöntemlerle çocuklarınıza eğlenerek İngilizce öğreten başka bir online İngilizce platformuyla tanışmak ister misiniz?

Flalingo Kids ile Çocuklarınız Modern İngilizce Öğrenim Teknikleriyle Eğlenerek Öğrensin!


Flalingo Kids çocuklar için online İngilizce kursu, tıpkı Oxford Kids gibi çocuklara uygun olarak tasarlanmış Family & Friends eğitim materyallerini kullanıyor. Böylece çocuklar Flalingo Kids ile online İngilizce derslerinde sıkılmıyor ve keyifle İngilizce öğrenebiliyor. Bunun yanında Flalingo Kids, Oxford Kids’in aksine çocuklara sunduğu İngilizce eğitiminde çağa ayak uyduruyor ve yenilikçi eğitim araçlarına bir şans veriyor. Flalingo’nun geliştirdiği yapay zeka destekli FLAI eğitim aracı her online İngilizce dersin sonunda çocuğunuza özel olarak bir ders sonu raporu hazırlıyor. Bu ders sonu raporunda bulunan genel geri bildirim, kelime ve dil bilgisi gibi bölümler sayesinde Flalingo Kids ile İngilizce öğrenen çocukların eksiksiz bir İngilizce eğitimi alması sağlanıyor. Böylece Flalingo Kids’in sunduğu eğlenceli ve modern İngilizce eğitimiyle çocuklar hızla İngilizce öğrenebiliyor.

Blog ile İlgili Yorum Bırak