Qkids Fiyatları Ne Kadar? Çocuklar İçin Online İngilizce Platformu Qkids Satın Almaya Değer Mi?

Online İngilizce
Son güncelleme: 8 Ağustos 2024

Qkids Fiyatları Ne Kadar? Çocuklar İçin Online İngilizce Platformu Qkids Satın Almaya Değer Mi?

Çocuklara online İngilizce dersleri sunan Qkids’i, 2015 yılında Çin’de kurulmuş bir İngilizce uygulaması olarak tanıtabiliriz. Çocukları için en iyi İngilizce kursunu arayan siz bilinçli ebeveynlere yardımcı olabilmek adına bu yazıda Qkids çocuklar için İngilizce kursunu detaylıca inceleyeceğiz. Öncelikle fiyatlarına yakından bakacağımız bu online İngilizce uygulamasının, tüm özelliklerini derinlemesine araştırarak satın almaya değer olup olmadığına birlikte karar vereceğiz. Böylece yazımızın sonunda siz de Qkids hakkında fikir sahibi olarak çocuklarınız için en doğru kararı verebilirsiniz. Hazırsanız, incelememize başlayalım.


İçindekiler

  1. Qkids Fiyatları Ne Kadar?
  2. Qkids Çocukların Eğitim İhtiyacını Karşılıyor Mu?
  3. Flalingo Kids: Çocuklar İçin Güvenilir İngilizce Eğitimi

Qkids Fiyatları Ne Kadar?


 Tek Kişilik Aylık Ders Paketleri 


Qkids’in standart kalitede ve tek kişilik, ayda 4 canlı ders içeren eğitim paketi aylık 1400₺, ayda 8 canlı ders içeren paketi aylık 2660₺ ve ayda 12 canlı ders içeren eğitim paketi ise 3780₺. Qkids’te aynı sayıda canlı ders içeren fakat standart yerine premium olarak geçen ders paketlerinin fiyatları,  ayda 4 canlı ders içeren premium paket 1932₺, ayda 8 canlı ders içeren premium paket 3671₺ ve ayda 12 canlı ders içeren premium paket 5216₺ olarak karşımıza çıkıyor. 


Üç Kişilik Aylık Ders Paketleri


Qkids çocuklar için online İngilizce kursunun üç kişilik canlı dersler için standart eğitim paketlerinde istediği ücretler şu şekilde;


Ayda 4 canlı ders içeren paketin aylık fiyatı 690₺, ayda 8 ders içeren paketin fiyatı 1311₺ ve ayda 12 canlı ders içeren paketin fiyatı ise 1863₺. Yine 3 kişilik sınıflarda işlenen premium ders paketlerinin fiyatlarının, aylık 4 canlı ders için 952₺, aylık 8 canlı ders için 1809₺ ve aylık 12 canlı ders için 2571₺ olduğunu görüyoruz. 


Çoklu Kredili Tek Kişilik Dersler


Bu uygulama aylık ders paketlerinin yanında bir de çoklu krediler olarak isimlendirdikleri 3 adet eğitim paketi sunuyor. Standart kalitede tek kişilik 30 adet canlı ders içeren 4 aylık paketin ücreti 9750₺, 60 adet canlı ders içeren 8 aylık paket 18000₺ ve 90 adet canlı ders içeren 12 aylık ders paketinin fiyatı 25570₺. Yine uzun vadeli ve tek kişilik olan fakat premium olarak geçen Qkids ders paketlerinin ücretleri ise, 4 ayda 30 adet canlı ders 13455₺, 8 ayda 60 adet canlı ders 24840₺ ve 12 ayda 90 adet canlı ders 35287₺  olarak karşımıza çıkıyor. 


Çoklu Kredili Üç Kişilik Dersler


Qkids’in uzun vadeli ders paketlerinde 3 kişilik sınıflarda canlı ders alma seçeneği de bulunuyor. 3 Kişilik sınıflarda 4 aylık 30 adet canlı ders almanın ücreti 4805₺, 8 ayda 60 canlı ders 8860₺ ve 12 ayda 90 canlı ders 12160₺. Qkids’te uzun süreli ders paketlerinin 3 kişilik ve premium seçenekleri,  4 aylık 30 canlı ders 6631₺, 8 aylık 60 adet canlı ders 12227₺ ve 12 aylık 90 adet canlı ders 18902₺ olmak üzere üçe ayrılıyor. 


Qkids çocuklar için online İngilizce platformu tüm bu canlı ders içeren eğitim paketlerinden ayrı olarak, canlı ders içermeyen ve Qkids’i interaktif eğitim platformu olarak kullanabileceğiniz paketler sunuyor. Bu paketlerin fiyatı ise 349₺’den başlayarak 939₺’ye kadar çıkıyor.


Qkids Çocukların Eğitim İhtiyacını Karşılıyor Mu?

Qkids online İngilizce kursunun çocuklara özel olarak sunduğu eğlenceli içeriklerin yanında, çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilecek profesyonel öğretmenlere de ihtiyacı olduğunu söylemeliyiz. Çünkü Qkids her ne kadar interaktif etkinliklerle çocuklara İngilizce öğretmeye çalışsa da çocuklara alanında uzman bir öğretmen sunmak konusunda yetersiz kalıyor. Bu uygulama öğretmen bulmak amacıyla açtığı iş ilanında “Qkids küçük İngilizce öğrencilerini binlerce öğretmen, eğitmen, ev hanımları, üniversite öğrencileri ve öğretmeye dair tutkusu olan herkesle buluşturuyor.” cümlesine yer veriyor. Bu cümleden de anladığımız gibi Qkids çocuklara İngilizce öğretecek olan öğretmenlerini işe alırken profesyonellik aramıyor. Öğretme tutkusu, öğretmenlik yapabilmek için önemli bir detay olsa da uzman bir öğretmen olmayı sağlamıyor. Özellikle çocukların eğitimi gibi hassas bir konuda İngilizce bilen herkesi eğitimine bakmaksızın öğretmen olarak kabul etmesi Qkids platformunun güvenirliğini sorgulamamıza neden oluyor.


Flalingo Kids: Çocuklar İçin Güvenilir İngilizce Eğitimi

Qkids çocuklar için online İngilizce kursunun önce fiyat listesini daha sonra ise çocuklar için güvenilir olup olmadığını detaylıca inceledik. Qkids’in çocuklara İngilizce öğretmeni sağlama konusundaki tutumu bizleri oldukça hayal kırıklığına uğrattı. Bu sebeple sizlere çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz alternatif bir online İngilizce platformu önerisiyle geldik.

Flalingo Kids çocuklar için online İngilizce kursunun, diplomalı ve sertifikalı öğretmenleri çocuklarınız için ideal İngilizce eğitimi veriyor. Flalingo Kids çocukların ne kadar hassas varlıklar olduğunun farkında olarak, öğretmenlerinin İngilizce alanında uzman olmasının yanında çocuklarla iletişim konusunda da tecrübeli olmasına özen gösteriyor. Böylece çocuklarınız Flalingo Kids’in eğlenceli eğitim kaynakları ve profesyonel öğretmenleri ile İngilizce öğrenirken sizler de aileleri olarak içiniz rahat bir şekilde çocuğunuzun İngilizcesini geliştirmesinin tadını çıkarabiliyorsunuz.

Blog ile İlgili Yorum Bırak