EF English Live Kampanya Dosyası: EF English Live Öğrencilerin Yüzünü Güldürür Mü?

Online İngilizce
Son güncelleme: 28 Ocak 2024

EF English Live Kampanya Dosyası: EF English Live Öğrencilerin Yüzünü Güldürür Mü?

EF English Live kampanya dosyasında, bu online İngilizce platformunun öğrencilere sunduğu fırsatlar yakın takibimizde olacak. EF English Live kampanyaları acaba bildiğimiz gibi mi? EF English Live öğrencilere ne fırsatlar sunuyor? Bu ve çeşitli sonuların yanıtını bulacağınız bir yazı olsun.  Haydi başlayalım:


İçindekiler


  • EF English Live Kampanyalarından Neler Beklemeliyiz?
  • Gerçek Bir Kampanya Nasıl Olmalı?
  • EF English Live 2024 Güncel Kampanyalar
  • Fırsatlar Dosyası: En İyi Online İngilizce Kampanyaları
  • Sonuç: EF English Live Kampanyası Tatmin Edici Değil

EF English Live Kampanyalarından Neler Beklemeliyiz?

Öncelikle, online İngilizce sitelerinden beklentilerimiz, diğer marka ve hizmetlerden olan beklentilerimizle paralel olabilir. Dönem dönem müşteri sayısının artması için sunulan kampanyalar öğrenciler gözetirse, her iki taraf da sevinecektir. Elbette online İngilizce uygulamasının sunduğu bu kampanyanın başarıya ulaşması, herkesin işini doğru yapmasından geliyor. Şayet özel kampanya diye herkese sunulan, son fırsat kampanyalarının tüm yıl devam etmesi gibi durumlar inandırıcılığını yitirecektir.


Bizler de, EF English Live kampanyalarından neler beklemeliyiz? Özellikle, bu uygulama epey pahalı olduğu için, öğrenciler dört gözle indirim bekleyecektir. Özellikle diğer markalar yüzde 60'a varan indirimlerle gelebiliyor. Uzun dönemlik taahhüt süresi ve az sayıda birebir derslerle, bence EF English Live bu tarz bir kampanya uygulamalı ve fiyatlarda indirime gitmelidir. 

Gerçek Bir Kampanya Nasıl Olmalı?

Gerçek bir kampanya, öğrenciye gerçek bir fırsat sağlamalıdır. Olması gereken fiyatı önce şişirip, sonra indiren markalar elbet müşteriye yakalanacaktır. Bilinçli kullanıcılar farklı platformların da fiyatlarını ve kampanyalarını inceler. Bunun yanı sıra, platformları kullanmış ya da fiyatını paylaşmış kişilerin yorumları da herkese açık. Bu noktada, bir kampanyanın gerçekliği elbet su yüzüne çıkacaktır.


Diğer bir gerçeklik testi de, öğrencilere sunulan kampanyanın efektifliğinde yatıyor. Öğrenciye bir avantaj ya da fayda sağlamayacak kampanyalar da gerçekliğini yitiriyor; marka itibarını zedeliyor. 


Diğer bir husus ise, bu kampanyanın yönetilir olması. Yani, marka bir kampanya ile geldiğinde, bundan faydalanmak için öğrenciler ekstra efora girmemeli. Ünlü 1+1 kampanyasında, aslında platform hiçbir şey sağlamıyor. Öğrencilere paket satıp, olayları o noktada terk ediyor. Öğrenciler bu kampanyayı kendileri için avantajlı kılmak adına bir kişi arayışına giriyor. Bu noktada yaşanacak hak ihlalleri ise bu markanın umrunda olmuyor.


EF English Live 2024 Güncel Kampanyalar

Kampanyalar konusunda doğrular ve yanlışlar üzerinde göz gezdirdik. Şimdi sırada, EF English Live'ın kampanyalarına bakmaya geldi.


EF English Live 12 Ders Kampanyası

EF English Live, şu anda 12 tane birebir dersten oluşmuş bir paket kampanyasıyla karşımızda. Bu platform ile 12 aylık boyu birliktelik taahhüdününe, EF English Live da artı 12 ders kampanyası sunuyor.


Online İngilizce platformları arasında, ortalama bir haftalık pakette 3 ders bulunduğunu düşünürsek, bu bir ay bedava kampanyası haline dönüşüyor. Fakat bu yalnızca 12 aylık satın alımlar için. Ayrıca EF English Live'ın da kısa süreli satın almalara sıcak bakmadığını da belirtmekte fayda var.


Ayrıca, hatırlatmam gerekirse, EF English Live platformunda dersler karma yapıda; yani hem grup hem de birebir dersler var. Asıl fiyatı belirleyen birebir dersler olduğu için kampanya dikkate değer görünüyor. Fakat bundan yalnızca başlangıç seviyesindeki öğrenciler, uzun hedefler için faydalanabilir. EF English Live kampanyası maalesef kapsayıcı değil. Eğer EF English Live fiyatlandırması hakkında bilgiye ihtiyacınız varsa sadece buradan erişebilirsiniz. 


Fırsatlar Dosyası: En İyi Online İngilizce Kampanyaları

Her ne kadar kampanyaların havada uçuştuğu yeni yıl dönemini geride bıraksak da, bazı online İngilizce uygulamaları yoğun istek üzerine kampanyalarını uzatabiliyor. Şimdi bunlara bakalım:


Cambly ise şu anda güncel bir indirim veya kampanya sunmuyor.


Flalingo ise, yüzde 60'a varan indirimleri çeşitli paket tarzlarında sunuyor. Bunun yanı sıra paket türüne göre bir ay veya iki ay kazançlı çıkacağınız hediyeleri de sunuyor. Görünen o ki, hem kapsayıcı, hem gerçekçi hem de en kazançlı kampanyalar Flalingo'da!


Sonuç: EF English Live Kampanyası Tatmin Edici Değil

Bugün EF English Live kampanya dosyasını siz online İngilizce severler için sonuna kadar açtık. Bu yazıda, öncelikle aradığımız kampanyalara ve nasıl olmaları gerektiğine baktık. Sonrasında ise, EF English Live'ın sunduğu tek kampanya olan artı 12 özel ders kampanyasına baktık. Maalesef ki, kapsayılıcılık konusunda yeteri kadar memnun eden bir kampanya olmamış. Çoğu öğrencinin bu kampanyadan faydalanamayacak olması üzücü. Öte yandan, diğer kampanyalara baktığımızda Flalingo parlıyor. Hem yüksek oranlarda kapsayıcı indirimler hem de hediyelerle tam online İngilizce öğrencilerine göre!

Blog ile İlgili Yorum Bırak