English Central Fiyatları: Bir Fiyat-Performans Analizi

Online İngilizce
Son güncelleme: 19 Nisan 2024

English Central Fiyatları: Bir Fiyat-Performans Analizi

English Central, fiyat konusunda öne çıkan bir platform olsa da popülerlik konusunda tam tersi bir durum söz konusu. Online İngilizce kursu arayışında olanlar, bir noktada fiyat-performans incelemesi yapmak durumunda. İngilizce konuşma hedefleri kadar buna ayırdığınız para da epey önemli. Bu yüzden akıcı şekilde İngilizce konuşmak isteyenler marka marka inceleme yapıyor. Elbette bu kişilerin ağına English Central da takılıyor. Bu noktada "English Central fiyatı nedir" şeklinde çok fazla soru karşımıza çıkıyor. Bu yazıda ücretleri tablolandıralım. Ama en kritiği de, bir English Central fiyat-performans raporu çıkaralım. Belki de, English Central neden popülarite kaybetti, bu konuyu da kavrayabiliriz böylece.


İçindekiler

1. Bir Çırpıda English Central Tanıtımı

2. English Central Ücret Tablosu

3. English Central Fiyat ve Performans Raporu

4. English Central Online İngilizce için Doğru Yer mi?

5. Sonuç: English Central'dan Kaçan Alternatiflere Tutuluyor


1. Bir Çırpıda English Central Tanıtımı

English Central, videolar izleyerek bazı konuları öğrenmeye adım attığınız değişik bir sisteme sahip. İngilizce videolar izlerken, bazı kelimeleri duyuyor ve boşluk doldurma gibi basit pratikler yapıyorsunuz. Sonrasında da, uygulamanın temel özelliği olması gereken birebir derse giriyorsunuz. Bu birebir dersin konusu da daha önceden izlediğiniz videolar oluyor. Konuyu eğitmenle de tartışırken, konuşma pratiği yapmış olursunuz. Kısacası English Central, özel İngilizce derslerinde konuşma pratiği yapın diye YouTube videosu sunan bir uygulama. Ancak bu kadarla sınırlı değil. English Central'ın diğer özelliklerini de incelemek için tek tık yeterli olacaktır.


2. English Central Ücret Tablosu

English Central fiyat konusuyla gündeme gelmeye daha yakın. Çünkü baktığımız zaman göreceğiz ki, fiyatları makul sayılacak bir düzeyde. Ancak buna rağmen ismini pek de sık duymamanızın nedenleri var. Bu nedenlere bakmadan, size bir tabloyla English Central ücretlerini illustre edelim.


Haftalık Oturum Sayısı1 Aylık Taahhüt3 Aylık Taahhüt12 Aylık Taahhüt
2 Ders1.400 TL1.120 TL700 TL
3 Ders1.850 TL1.480 TL925 TL
5 Ders2.600 TL2.080 TL1.300 TL
7 Ders3.000 TL2.400 TL1.500 TL
12 Ders4.900 TL3.916 TL2.450 TL

Bu fiyatlara ek olarak belirtmemiz gereken bir diğer husus da şu. English Central, yalnızca her biri 25 dakika olan dersler sunuyor. Ayrıca, grup dersleri için de, ders başı ödemeyle farklı bir paket almanız da mümkün.


3. English Central Fiyat ve Performans Raporu

English Central fiyatları ortada. Peki, bu kadar masrafın altına girdiğiniz noktada English Central size ne sağlayacak? Bu sağladıkları, parasının karşılığını verecek mi?


English Central, temel olarak bir online İngilizce sohbet platformu. Bu platform online İngilizce kursu sınıflandırmasına girmiyor. Bunun nedeni, English Central size bir program hazırlamıyor. Örneğin, seviyeniz A2 olsun. English Central ile C1 seviyesinde İngilizce konuşmak istiyorsunuz. Bu gayet iddialı, ama yerinde bir hedef. Bu noktada English Central bunu nasıl gerçekleştirecek?

Normalde olması gerekeni siz de bilirsiniz. Seviyenize uygun konular, seviyenize uygun dil kurallarıyla öğrenilir. Hatta İngilizce öğrenme isim-soyisinden başlanır, mevsimler ve kıyafetlerle devam edilir, en son küresel ısınmanın lokal iş yerleri üzerindeki etkisini tartışır hale gelirsiniz. Bu, adım adım öğrenmenin ve planlı bir müfredatın sonucunda mümkündür. Bilin bakalım English Central'da ne eksik?


Evet, English Central size belirli bir plan sağlamıyor. Konuları da hatta seçmece Youtube videoları oluşturuyor. Her ne kadar seviye uygunluğuna göre ayrılsa da, hepsi bir bütünü yansıtmıyor gün sonunda. Bu da planlı, programlı, adım adım öğrenme düsturuna zıt bir yöntem. Bu sebeple de English Central bir online İngilizce kursu değil, İngilizce konuşmanızı pekiştiren bir platformdur. Bu uygulamaya ödediğiniz fiyatla elde etmek istediğiniz sonucu karşılaştırın. Nihai fiyat-performans raporuna bu sayede ulaşacaksınız.


Bu noktada görüyoruz ki, fiyatları belki de düşük olmasına rağmen tercih sebebi olmaması, English Central'ın çözüm odaklı ve iyi bir eğitim sunamamasından kaynaklanıyor. Kimse İngilizce öğrenme hedeflerini ötelerken, aslında büyük meblağları da vermek istemediği için bu uygulamadan vazgeçiyor. Sonuç olarak İngilizce öğrenme hedefleriniz çok kıymetli. Bu hedefleri tanıyan ve bu uğurda çalışan platformlar, bu denli ücretler için daha doğru olacaktır. 


4. English Central Online İngilizce için Doğru Yer mi?

Vakti zamanında English Central, piyasadaki tek online İngilizce websitesiydi belki de. Ama zaman geçti, teknoloji hızlandı. Bizler de online İngilizceye iyice adapte olduk. Bir sürü de platformla tanıştık. Ancak hepsini yan yana getirdiğimizde English Central ideal bir platform mu? Buna ve daha fazlasına yanıt aradığımız ingilizcetavsiye.com sitesinde şu sonuca ulaştık. English Central 6.9 skoruna ulaşıyor ve maalesef en iyi online İngilizce platformları arasına giremiyor. Bu noktada, English Central online İngilizce öğrenmek için en iyi yer değil. Ancak, doğru veya iyi bir yer olup olmadığına siz kendiniz, kendi ihtiyaçlarınıza göre yanıt vermelisiniz.

5. Sonuç: English Central'dan Kaçan Alternatiflere Tutuluyor

Sonuç olarak, English Central fiyatları pek çoğu için önem arz etmiyor. Çünkü bu fiyatlar sertifikalı eğitmen, kapsamlı kurs planı, sağlam materyal ve kesin çözüm önermenin çok ötesinde. İngilizce öğrenme hedeflerinde gerçekçi olanlar, English Central alternatiflerini araştıyor. İngilizcetavsiye olarak, en iyi platform olarak seçilen Flalingo'yu da kısaca tanıyalım. Online İngilizce kursu olarak sertifikalı eğitmenler, Oxford University Press kaynakları, planlı öğrenme ve sertifikayı iyi bir müşteri hizmetleriyle taçlandırıyor. En iyi online İngilizce platformları listemizde de birinci sırada yer alıyor. 

Blog ile İlgili Yorum Bırak