Engoo Kampanyaları: Faydalanmak İsteyenlere Özel İndirim

Online İngilizce
Son güncelleme: 26-07-2024

Engoo Kampanyaları: Faydalanmak İsteyenlere Özel İndirim

İçindekiler:


  1. Engoo Kampanyaları: Faydalanmak İsteyenler Buraya Bakmadan Karar Vermesin!
  2. Engoo Kampanyalarına Bakmadan Önce Engoo Hakkında Bilgi Edinelim
  3. Engoo ile İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Engoo Neler Sunuyor?
  4. Engoo Platformunda Anadili İngilizce Olan Öğretmenler Daha Pahalı
  5. Engoo Ücretsiz mi?
  6. Engoo Fiyatları Üzerinden Mevcut Kampanyayı Değerlendiriyoruz
  7. Engoo İndirim Kuponu ve Kampanya Detayları
  8. Engoo Kampanyaları ile Diğer Uygulamaların Kampanyaları Arasında Karşılaştırma

Engoo kampanyaları, İngilizceyi konuşarak öğrenmek isteyenlerin merak ettiği konulardan birisi oldu. Web sitesinde ücretsiz denemelerden faydalanabileceğin gibi, bir tık ile kayıt da olabiliyorsun. Böylece, Engoo uygulamasının mevcut kampanyalarından kolayca faydalanabiliyorsun. Bu noktada, sıkça sorulan Engoo kampanyaları ve Engoo’nun içerikleri için güncel bir inceleme yapma vakti gelmiş de geçiyor. Engoo kampanya incelemesine bakmadan hangi paketi seçeceğine karar verme, bizden söylemesi…

Engoo Kampanyalarına Bakmadan Önce Engoo Hakkında Bilgi Edinelim

Engoo'nun kampanyalarını anlamadan önce, mevcut fiyat aralıklarını bilmemiz gerekiyor. Kampanya öncesi fiyatları bilmek, kampanyanın ne kadar faydalı olduğunu değerlendirmemizi sağlar. Engoo'nun web sitesinde 3 paket göze çarpıyor: Standart, Premium ve Premium Lite. Bu paketler, Türkçe anadili olan öğretmenler, native seviyede diğer dillerde öğretmenler ve native İngilizce öğretmenler olarak ayrılmış. Okurken karmaşık gelebilir, ama devam edelim. Paketler arasında karar verirken en önemli nokta, İngilizceyi öğrenirken öğretmeninizin anadilinin İngilizce olup olmadığıdır. Ayrıca, öğretmenlerin ana dilinin farklı olması fiyat farkını ne kadar etkiliyor?


Engoo ile İngilizce Öğrenmek İsteyenlere, Engoo Neler Sunuyor?

Engoo uygulamasında bulunan ücretsiz materyallerden bahsettik. Şimdi, Engoo uygulamasında İngilizce dersi veren öğretmenlerden bahsetmeliyiz. Engoo'daki öğretmenler pek çok farklı ülkede yaşayabiliyor. Fakat, Engoo'nun yaygın olduğu ülkelerden ötürü öğretmenleri de daha çok Uzak Doğu ülkelerinde yaşıyor. Bu yüzden aksan sizin için bazı zamanlarda sorun olabilir. Yine de İngiliz aksanıyla İngilizce konuşan öğretmenin olmadığını söyleyemeyiz. Ayrıca, aldığınız eğitim paketine göre anadili İngilizce olan ulaşımınız değişiyor. Bunu hatırlatmakta fayda var.


Engoo Uygulamasında Anadili İngilizce Olan Öğretmenler Daha Pahalı

Engoo eğitim paketlerindeki farklılıkların sebebinden size daha önce bahsetmiştik. Zaten ders programı ya da her zaman aynı öğretmenle derse girebilmek gibi seçenekleriniz olmayacak. Bunun yerine Engoo'da İngilizce öğrenmek için anadilin sizin için ne kadar önemli olduğuna karar vermelisiniz. Eğer İngilizce öğrenmek için kesinlikle anadili İngilizce olan bir öğretmen istiyorum diyorsanız, Premium Lite seçmeniz gerekiyor. Ancak sizin için bunun bir önemi yoksa Standart paketi seçmeniz yeterli olacaktır. 


Engoo Ücretsiz mi?

Engoo ücretsiz mi şeklinde pek çok soru, İngilizce öğrenmek isteyenler tarafından soruluyor. Ancak, Engoo ücretli bir online İngilizce öğrenme platformudur. Kullanıcıların ücretsiz olduğuna dair yanılgıları, ücretsiz sunduğu hizmetlerden kaynaklanıyor. Mesela, Daily News blog sayfasındaki yazıların ücretsiz erişime açık olması bir sebeptir. Ayrıca, dinleme ve konuşma pratikleri yapabilmeniz için kendi sitelerinde ücretsiz materyaller sunuyorlar. Bu gibi bedava sunulan hizmetlerden dolayı kullanıcılar Engoo ile İngilizce öğrenmenin tamamen ücretsiz olduğu fikrine kapılıyor. Ancak bir öğretmenden ders almak istediğiniz de 3 ayrı seçenekle eğitim paketi satın almak zorundasınız. Bu eğitim sırasında, yayınlanan makalelerden kendi seviyenize uygun olanlarla okuma pratikleri yapabilirsiniz.


Ayrıca,  Engoo’nun sitesinde bulunan ücretsiz ders materyallerden bahsetmiştik. Bunlar konuşulanı tekrar etme, boşluk doldurma gibi alıştırmalardan oluşuyor. Ancak, bu alıştırmalar web sitelerinin alt yapısı sebebiyle telefonda çalışmayabilir.


Engoo Fiyatları Üzerinden Mevcut Kampanyaları Değerlendiriyoruz

İngilizce öğrenme sürecinde dikkat etmeniz gereken noktaları paylaştık. "E, hani Engoo kampanyası!" dediğinizi duyuyoruz. Ancak, kampanya detaylarını ve ödenecek miktarı doğrudan belirtmemiz mümkün değil; çünkü önceki fiyat bilgilerine tam olarak erişim sağlayamıyoruz. Bunun sebebi ne zaman Engoo platformuna baksanız, yüzde ellilik bir kampanya sürecinde kayıt yaptırın butonunu görecek olmanız. Yine de, hangi unsurlara dikkat etmeniz gerektiği konusunda bilgi vereceğiz. Ayrıca, fiyat listelerini ve mevcut kampanyaları sizinle paylaşacağız. Daha detaylı Engoo fiyat bilgisi için içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.


StandartPremiumPremium Lite
12 Aylık Paketlerde Geçerli %50$1182$2010$2652
6 Aylık Planlarda Geçerli %30$827.40$1407$1856.40
1 Aylık Planlarda Geçerli %50$197$335$221

Tabloya  ek sana vurgulamamız gereken bazı noktalar olacak. Örneğin, Engoo ödemelerinin dolar üzerinden yapılıyor olması ne yazık ki ekonomik olarak sizi güvensiz hissetmenize sebep olacak. Bu yüzden, Türkiye'den gelen kullanıcılar hem döviz hesabı yapmak hem de indirim hesaplamak zorunda kalıyor. Çünkü hem döviz, hem indirim hesaplamak hem de üç farklı paket arasından hangisi senin için en uygunu, buna karar vermek gerekiyor. Öte yandan, Engoo sitesinde var olan yüzde ellilik indirimin sınırlı sürede olduğu belirtiliyor.


Engoo İndirim Kuponu ve Kampanya Detayları (vX10ng)

Engoo İndirim kuponları ve kampanyaları tamamen farklı iki indirim olarak karşınıza çıkıyor. Şuan web sitesine giren herkesin kendi talebiyle kullanabileceği yüzde 50 indiriminin yanı sıra size indirim kuponu da vereceğiz. Bu durumda Engoo’da ders almaya karar vermiş olabilirsiniz. Öncelikle, öğretmenler arasında da bir inceleme yapmalısınız. Ardından kendinize uygun paketi seçmelisiniz. İnternette bulduğumuz vX10ng kuponundan da böylece faydalanabilirsiniz.

Engoo Kampanyaları ile Diğer Uygulamaların Kampanyaları Arasında Karşılaştırma

İngilizce uygulamaların sunduğu hizmeti doğru değerlendirmek için yalnızca fiyatlara bakmak tabi ki yeterli olmayacaktır. Ucuz diye alınan eğitimlerden hiçbir verim alamamak da mümkün. Bu yüzden, seçtiğiniz eğitimin kalitesine dikkat etmeniz gerekiyor. Bunu düşünerek Engoo kampanyalarının ne kadar verimli olduğu noktasında muadili olan uygulamaların fiyatlarına ve varsa indirimlerinden bahsetmek yararınıza olacaktır.


Bu yüzden sunduğu İngilizce öğrenme yöntemi olarak, Engoo’dan çok daha kapsamlı bir platformdan bahsedeceğim. Belli bir müfredat  ve takip sistemi, kişiye özel eğitim danışmanları gibi seçeneklerle İngilizce öğrenme sürecinde sizlere pek çok farklı noktada hizmet sunuyor. Bu yüzden, Engoo ve Flalingo’nun kampanyalarını karşılaştırırken neye para ödediğiniz noktasında aklınızda netlik olacak. Ayrıca, Flalingo’nun sitesinde %60 indirimle karşılaşacaksınız. Üstelik, Engoo’daki gibi sadece öğretmenlerin anadili yüzünden farklı paketler yok. Başka özelliklere bağlı olarak sundukları paketler sebebiyle fiyat farkına rastlayacaksın. Bu farklılıklar, grup dersi, yapay zeka ders raporu, ders saatleri gibi önemli dinamiklerle değişkenlik gösteriyor. Daha fazla online İngilizce kampanyası arayanlar bu sayfayı ziyaret edebilir.


Engoo Kampanyalarında Aradığını Bulamayan Flalingo'ya!

Engoo ile İngilizce öğrenmek isteyenler için kampanya avına çıkmıştık. Bu süreçte halihazırda yüzde ellilik bir kampanya döneminde olduklarını fark ettik. Ancak, bu kampanya dönemi uzun süredir bitmiyor. Bu yüzden, Engoo'nun güncel fiyatının kampanyalı hali olduğunu düşünmeniz pek şaşırtıcı olmaz. Bunun ardından dikkati çektiğimiz noktalardan birisi, size sunulan eğitim paketleri arasındaki fark oldu. Ancak Engoo'da farklı özellikler, hizmet ya da fırsatlar ücret politikasını oluşturmuyor. Bu yüzden, Flalingo online İngilizce platformu gibi çeşitli değişkenlerle fiyatları belirleyen bir platform ile karşılaştırma yapmak faydalı olacaktır. Flalingo'da mevcut olan ders saatleri, FLAI isimli ders sonu raporu ve grup derslerine göre verdiğiniz ücret değişiyor. Üstelik, isterseniz öğretmeniniz anadili İngilizce isterseniz de Türkçe olsun,  Engoo'daki gibi bu duruma bağlı farklı ücretler ödemiyorsunuz. Tüm bu özellikler İngilizce öğrenme sürecinizi kişiselleştirmenize yardımcı olur. İşte bu yüzden, sizin için önemli olan kriterlere göre karar vermeli ve İngilizce öğrenmeye öyle başlamalısınız.


Blog ile İlgili Yorum Bırak