Flalingo İndirimleri: Yılın En Büyük İndirimini Veren Platform

Online İngilizce
Son güncelleme: 5 Ocak, 2024

Flalingo İndirimleri: Yılın En Büyük İndirimini Veren Platform

İçindekiler:

  1. Flalingo İndirimleri Genel Bakış
  2. Flalingo İndirim Kodu
  3. Flalingo Fiyatları
  4. Flalingo Neden Daha Az İndirim Sunuyor?
  5. Flalingo Güvenilir Mi? Flalingo Deneyimim

1. Flalingo İndirimleri Genel Bakış


Flalingo birebir online İngilizce öğreten bir platformdur. Akıllı öğretmen algoritması, ders takip sistemi ve 7/24 canlı destek birimi ile kendisini rakiplerinden ayırmış yenilikçi bir metodolojiye sahiptir. Dolayısıyla, kullanıcılar tarafından ilgi görüyor ve online İngilizce öğrenmek isteyenler tarafından oldukça merak ediliyor. Daha önce Flalingo kullanıcı deneyimi ve Flalingo fiyatları hakkında bloglar yazmıştık. Bu yüzden, bu yazımızda Flalingo indirimlerinden bahsederek uygun fiyatlı bir eğitim almanıza yardımcı olmak istedik.


Şu anda ingilizcetavsiye.com’a göre yılın en büyük indirimini veren online İngilizce öğrenme platformu, Flalingo! 


Kullanıcılarına sınırlı süreyle %60 indirim sunan Flalingo, en büyük eksilerinden birini artıya çeviriyor gibi görünüyor. Bunun söylememin nedeni ise Flalingo Kullanıcı Deneyimleri yazımızda da değindiğimiz gibi, Flalingo’nun rakiplerine göre oldukça az indirim ve kampanya sunması en büyük dezavantajlarından birisiydi. Fakat Flalingo kullanıcılarını duymuş olsa gerek ki böyle bir indirim kodu sunmaya karar vermiş. 


2. Flalingo İndirim Kodu


İngilizce Tavsiye’de 2024 yılında öğrencilerden en çok puan alan Flalingo, siteye girdiğiniz an size tanımlanan bir kodla %60 indirim imkanı sunuyor. Kullanıcılarına ana dili İngilizce olan öğretmenlerle yüz yüze konuşma pratiği yapma imkanı sunan Flalingo ayrıca kullanıcılarına istedikleri yerden istedikleri zaman çeşitli kültürler hakkında bilgi edinme ve farklı aksanları deneyimleme imkanı sunuyor. Bu sayede, kullanıcılar anadili İngilizce olan kişilerle birebir sohbet ederek, dilin ince ayrıntılarını ve nüanslarını daha iyi kavrayabiliyor. Flalingo hakkında detaylı bilgi almak için “12 Aylık Flalingo Deneyimim: Flalingo’ya abone olmalı mısınız?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.


Online İngilizce Platformları 2024 Dönem Kampanyaları


Yılın bazı dönemlerinde insan alışkanlıklarını göz önüne alarak ve özel günleri de kutlama amaçlı, online İngilizce öğrenme siteleri yeni kampanyalar sunmaya başladılar. Biz de bu kampanyalara yazımızda yer vermek istedik. Böylece kampanyaları ve platformları karşılaştırabilir ve kendinize en uygun platformda en uygun fiyata ders almaya başlayabilirsiniz. Cambly sezon kampanyası ile kullanıcılarına %50 indirim sunuyor. Preply de %30, LiveXp 3 aylık paketinde genel %10 indirim sunarken, Engoo ve English Central %50’ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca, Lingoda %20 dönemlik indirim, Konuşarak Öğren büyük kampanyası ile %55’e varan indirimler sunuyor. Ve tabii ki bu yazımızın da konusu olan Flalingo bu platformlar arasında en yüksek indirimi %60 ile kullanıcılarına sunuyor. 


3. Flalingo Fiyatları

Flalingo kullanıcılarına aralarından seçebilecekleri 1, 3, 6 ve 12 aylık paketler sunuyor. Bu paketler kendi içlerinde haftada 1, 3, 5 ve 7 gün olarak dörde ayrılıyor ve derslerinizi 25 dakikalık veya 50 dakikalık olarak seçebiliyorsunuz. Flalingo fiyatları hakkında detaylı bilgi edinmek için “Flalingo Fiyatları Ne Kadar? Verilen Ücrete Değer Mi?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.


Peki tanımlanan promo kodu ile %60 indirim kazandığınızda Flalingo ücreti ne kadar oluyor? Gelin aşağıdaki tabloda birlikte bu fiyatları inceleyelim:


İndirimsiz Fiyatlarİndirimli Fiyatlar
1 Aylık 1366 Türk Lirası/ Ay564 Türk Lirası/ Ay
3 Aylık1218 Türk Lirası/ Ay487 Türk Lirası/ Ay
6 Aylık 1151 Türk Lirası/ Ay460 Türk Lirası/ Ay
12 Aylık1016 Türk Lirası/ Ay406 Türk Lirası/ Ay

Gördüğünüz üzere, Flalingo yüzde 60 indirim kodunu kullanarak, Flalingo’da aylık sadece 406 lira ödeyerek eğitim alabilirsiniz! Bu sayede, Flalingo ile rakiplerinden daha kaliteli ve daha uygun fiyatlı dersler alabilirsiniz. Bizce bu fırsatı kaçırmadan bir an önce Flalingo’ya kayıt olun! 


4. Flalingo Neden Daha Az İndirim Sunuyor?


Daha önce de belirttiğim gibi, Flalingo’nun rakiplerine göre daha az indirim sunması kullanıcılar tarafından büyük bir eksi olarak görülüyor. Bunun sebebi birçok online İngilizce öğrenme platformunun neredeyse sürekli aktif indirim kampanyaları sunması. Fakat bu noktada kullanıcıların düşünmedikleri şey, bu platformların fiyatları arttırıp sonradan indirim sunarak indirim yapıyormuş gibi görünebilecekleri. Flalingo bu noktada rakiplerinden farklı olarak fiyatlarını olduğu gibi sunuyor ve uygun zamanlarda indirimler sunarak kullanıcılarının uygun fiyatlı ve kaliteli bir eğitim almasına olanak sağlıyor.


5. Flalingo Güvenilir Mi? Flalingo Deneyimim


Flalingo’yu deneyimlemiş birisi olarak size deneyimimden bahsederek neden promo kodunu kullanarak %60 indirim almanız gerektiğini anlatacağım. Ben Flalingo’ya Ramazan Bayramı için hazırladıkları %55 indirim ile kayıt olmuştum. Bu süreçte zaten Flalingo’yu birkaç arkadaşımdan duymuş ve internetten kullanıcı yorumlarını okumuştum ve eğitimime başlamayı düşünüyordum. Bir beyaz yakalı olarak İngilizce seviyem iyi olsa da yeterince pratik yapmadığım için akıcı konuşamıyor ve iş yerinde toplantılarda konuşulanları anlamakta zorlanıyordum.


Bu yüzden, Flalingo ile İş İngilizcesine odaklanmak istedim. Başlangıçta bir deneme dersi aldım ve yaklaşık 100 TL olan bu dersten oldukça memnun kaldım. Bu yüzden, %55 indirimden yararlanarak 12 aylık bir paket satın aldım. Bu süreçte yaşadığım iki aylık deneyimimi anlattığım yazımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Fakat kısaca özetlemek gerekirse, Flalingo ile olan serüvenimde hem İş İngilizcesi odaklı öğretmenlerden ders alarak İngilizcemi beklediğimden de hızlı geliştirerek toplantılarda çok daha akıcı konuşmaya ve duyduklarımı anlamaya başladım. Hem de genel İngilizce dersleri ile konuşma pratiği yaparak özgüven de kazandım.


Nihai olarak, sizlere gönül rahatlığıyla Flalingo’yu öneriyor ve Flalingo’nun %100 güvenilir olduğunu söyleyebiliyorum. Eğer Flalingo’yu deneyimleyerek kaliteli bir eğitim almak isterseniz sitede göreceğiniz promosyon kodunu kullanarak %60 indirim kazanabilir ve eğitiminize gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için Flalingo’nun websitesini ziyaret etmeyi unutmayın! 

Blog ile İlgili Yorum Bırak