Flalingo Kids Platformu Çocuklar İçin Faydalı mı? Bu Konu Önemli!

Online İngilizce
Son güncelleme: 25 Haziran 2024

Flalingo Kids Platformu Çocuklar İçin Faydalı mı? Bu Konu Önemli!

Flalingo Kids faydalı mı sorusu, çocuklar için en doğrusunu yapmak, onlara İngilizce öğretmek isteyen anne-babaların aklında. Çocuklar için özel olarak dizayn edilen bu online İngilizce platformu popülerlik kazanıyor. Ancak, çocuklara özel yaklaşım kadar, bu sürecin de bir fayda sağlaması lazım. Bu fayda da elbette çocukların İngilizce öğrenmesi ve belki de daha fazlası. Kısacası, Flalingo Kids uygulaması faydalı mı konusu masaya yatarken, ailelerin kulağına küpe olması gereken konulara da dikkat çekiyoruz.


İçindekiler

1. Flalingo Kids Neyi Temsil Ediyor?

2. Flalingo Kids'i Flalingo Kids Yapan Özellikler

3. Flalingo Kids Uygulaması Bu Özellikleri Faydalı Şekilde Sağlıyor mu?

4. Çocuklar İçin Online İngilizce Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

5. Flalingo Kids Konusunda Ailelere Son Uyarılar


1. Flalingo Kids Neyi Temsil Ediyor?

Flalingo Kids, öncelikle online İngilizce konseptini, daha sonra online İngilizce kurslarını temsil ediyor. Daha sonrasında, en önemlisi de, çocukların online şekilde İngilizce öğrenmesini temsil ediyor.

Flalingo Kids Nedir?

Flalingo Kids, Flalingo ismiyle dersler veren online İngilizce platformunun ikinci markasıdır gibi düşünebiliriz. Flalingo Kids, yalnızca çocuklara dersler vermekte olup, bunu mümkün kılmak için tüm sistemini çocuklar için yeniden ele alarak yapılandırmıştır. Ancak yine yetişkinler için sağlanan hizmetlerden;


  1. 7/24 eğitim
  2. Oxford kaynaklarını ders içi ve ders dışından kullanma
  3. Seviye belirleme sınavları
  4. Her seviye için uygun eğitim
  5. Her seviye için uygun eğitmen
  6. Farklı eğitmenlerden ders alma
  7. Sevilen eğitmenden düzenli dersler alma
  8. Erişilir müşteri destek hattı
  9. Onaylı sertifika

gibi avantajları da yine çocuklara da sağlıyor; ancak daha özelleştirilmiş şekilde. Şimdi çocuklar için özelleştirilmiş Flalingo Kids'in sağladıklarına bakalım.


2. Flalingo Kids'i Flalingo Kids Yapan Özellikler

Flalingo Kids'i çocuklar için uygun bir eğitim aracı yapan özelliklere bakalım şimdi. Yukarıda da bahsettiğim gibi, bu özelliklerin pek çoğu yetişkinler için de sağlanan önemli özelliklerin çocuklar için yeniden ele alınmış hali. Örneğin;


Flalingo Kids'in Çocuklara Özel Kitap Serisi Sağlaması

Flalingo Kids, çocuklar için Oxford University Press kütüphanesinin kitaplarını sağlıyor. Ancak yetişkinlerden farklı şekilde, bu kitap serisi tamamen çocuklar için düzenlenmiş. Bu serinin de ismi "Family & Friends". Ayrıca bu seri de kendi içinde hem yaşa, hem de çocuğun İngilizce bilgisine göre kademe kademe geliyor. Bu serinin kitaplarını öğretmenle ders içinde kullanabileceğiniz gibi, ders dışında da kullanabilirsiniz.


Flalingo Kids Çocuklara Özel İngilizce Seviye Belirleme Sınavı

Flalingo Kids, doğru eğitimi doğru zamanda vermek için çocukları belli aralıklarla seviye tespit sınavlarına tâbi tutuyor. Bu seviye tespit sınavları ilk aşamada da ailelerin karşısına çıkarken, düzenli aralıklarla da çocukların ilerlemesi kayıt altına alınıyor. 


Flalingo Kids Sertifikası

Flalingo Kids, ayrıca 30 saatte bir verdiği kur tamamlama sertifikalarıyla da öne çıkıyor. Bu sertifikalar Flalingo'nun ABD'deki merkezinden onaylı şekilde velilere teslim ediliyor. Özellikle de çocukları için okul arayışında olan ebeveynlere, kabul ve kayıt aşamasında bu sertifikaların büyük bir fayda sağlaması olası görünüyor. 


Flalingo Kids Eğitmenleri

Flalingo, birebir canlı dersleri profesyonel eğitmenlerle sağlayarak İngilizce öğreten bir platform. Yine çocuklar için de Flalingo Kids, özel İngilizce öğretmenlerini birebir şekilde sağlıyor. Bu noktada Flalingo Kids kimlerle çalışıyor diye araştırdığımızda, yine profesyonellik kriterini görüyoruz. Bu kriteri eğitim sertifikalarının yanı sıra deneyim ve mülakat performansı da takip ediyor.


3. Flalingo Kids Uygulaması Bu Özellikleri Faydalı Şekilde Sağlıyor mu?

Flalingo Kids'in sağladığı belli başlı özellikleri listeyelip kısaca inceledik. Bu özellikler ışında Flalingo Kids çocuklar için faydalıdır diyebilir miyiz?


Flalingo Kids'i faydalı kılacak özellikler eğitim donanımı konusunda epey iyi görünüyor. Kullanıcıların da övgülerle bahsettiği Flalingo ve Flalingo Kids'in asıl amacı, yalnızca İngilizce desteği sağlamak değil, İngilizce eğitimini bir okulmuşçasına, en kapsamlı şekilde sunmak. Peki bu, Flalingo Kids'i faydalı kılacak yeterlilikte mi? Peki ya aile-çocuk ilişkisini nasıl destekliyor Flalingo Kids?


Flalingo Kids, çocukların aldığı online İngilizce derslerini faydalı kılmak ve İngilizceyi öğretmek için, aileleri de bu sürece dahil ediyor. Çocukların Flalingo Kids ile online İngilizce eğtimlerinin planlanmasında aileler ve eğitim danışmanları işbirliği yaparken, çocukların ilerleme durumları ailelere düzenli şekilde raporlanıyor. Sağlam bir müşteri destek hattı olan Flalingo, bunu aileler için özellikle erişilir kılıyor. Bu noktada Flalingo Kids özellikleri, çocuklara iyi ve faydalı eğitimi garantileyecek nitelikte diyebiliriz.


4. Çocuklar İçin Online İngilizce Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çocukların aldıkları İngilizce eğitimin faydalı olmasında kurslara, platformlara ya da çocuğun ilgisine gerek olsa da, ailelere de büyük sorumluluklar düşüyor. Çocukların ilgisini desteklemek, süreci eğlenceli kılmak ve bu süreçte neyi sevip sevmediklerini bilmek ailelere düşüyor. Buna göre de çocuklar için daha öğretici ve eğlenceli bir ortamı da ailelerin platformlardan talep etmesi gerekiyor. Çocukların haftalık ve aylık ilerlemesini de göz önünde bulundurarak, online İngilizce'nin faydalı olmasını garantileyebilirsiniz.


5. Flalingo Kids'in Faydalı Olması Konusunda Ailelere Son Uyarılar

Flalingo Kids uygulamasının faydalı olup olmadığını incelediğimiz yazının sonuna geldik. Flalingo Kids, daha çok sağlam temelli bir eğitim sağlamayı hedeflerken, bunu da online şekilde edinmeyi aileler ve çocuklar için kolay hale getiriyor. Her ne kadar inceleme sonucunda hem özellikler, hem de aileleri bilgilendirme sistemleriyle Flalingo Kids platformu faydalı sonucuna varsak da, ailelere bazı uyarılarımız var. Çocuğunuzu motive etmek, bu süreci külfet değil eğlenceli hale getirmek Flalingo Kids'e düştüğü kadar size de düşüyor. Çünkü çocuğunuzu en iyi siz tanır, onun en iyisini siz istersiniz.

Blog ile İlgili Yorum Bırak