İngilizce LWS İncelemesi: Bu Yeni Platformdan Memnun Kaldım mı?

Online İngilizce
Son güncelleme: 31 Mayıs 2024

İngilizce LWS İncelemesi: Bu Yeni Platformdan Memnun Kaldım mı?

Yeni bir dil öğrenme platformu olan İngilizce LWS, son zamanlarda adını duyurmaya başladı. Ben de bu platformu deneyip bir de kendim görmek istedim. Böylece, benim gibi meraklılar da platform hakkında biraz fikir sahibi olabilir. Bu yazıda, İngilizce Lws platformunun özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Böylece, detaylı bir İngilizce Lws incelemesi yapmış olacağız. Eğer siz de İngilizce Lws'i kullanmayı düşünüyorsanız, bu İngilizce Lws incelemesi umarım size de yardımcı olur. O zaman başlayalım:


İçindekiler:

  1. İngilizce Lws Nedir? Kısaca Tanıyalım
  2. İngilizce Lws'in İddialı Özellikleri
  3. İngilizce Lws'i Öneriyor muyuz?
  4. İngilizce LWS Meraklısına Flalingo Alternatif Olabilir mi?

İngilizce Lws Nedir? Kısaca Tanıyalım

Adını yeni yeni duymaya başladığımız İngilizce Lws, aslında ilk olarak İnstagram hesaplarıyla adını duyurdu. Platform, tüm dünyadan kullanıcılara İngilizce öğretmeyi amaçlıyor. Bunu da İngilizce öğrenme sürecini verimli ve kişisel hale getirmeyi amaçlayan platformları ile yapıyorlar. Platform, her seviyeden kullanıcıya grup dersleri ve bire bir dersler de vadediyor. Ayrıca, platform üzerindeki İngilizce diziler ve filmler ile de eğlenceli bir eğitim süreci geçirmenizi amaçlıyorlar.

İngilizce Lws'in İddialı Özellikleri

Şimdi İngilizce Lws'in tam olarak hangi özellikleriyle öne çıkmaya çalıştığına bir göz atalım. Bakalım İngilizce Lws hangi özellikleriyle iddialı:


3 Farklı Ders Formatı

Platformu incelediğimizde öğrencilerinin 3 farklı ders formatından yararlanabildiği göze çarpıyor. İngilizce LWS öğrencileri, birebir dersler, grup dersleri ve speaking club adlı sohbet odalarından faydalanma imkanına sahip. Grup dersleri, 5-6 kişi halinde işlenirken speaking club, öğretmenlerle sohbet ortamı yaratmanıza imkan tanıyor. Ayrıca, her üyelikten öğrencilerin bu 3 farklı ders formatından faydalanma şansı mevcut.


Kişisel Gelişim Takibi

Platform, aynı zamanda öğrencilerine düzenli raporlar da hazırlıyor. Bu raporlar sayesinde öğrenciler, performanslarını düzenli olarak takip etme şansına sahip. Bu raporlar, puanlama ve grafikler ile detaylı bir analiz sunmayı hedefliyor. Böylece öğrenciler, İngilizce eğitim süreçlerini nasıl götürebileceğini görebiliyor. 


Dizi ve Filmlerle İngilizce Eğitimi

İngilizce Lws, öğrencilerine binlerce İngilizce film ve dizi sahnesine erişim imkanı da veriyor. Bu şekilde platform, keyifli ve eğlenceli bir şekilde İngilizce öğreneceğinizi vadediyor. Bu dizi ve film sahneleri sayesinde platform, kitaplarda göremeyeceğiniz ifade ya da kalıpları da öğretmeyi amaçlıyor. Bunun yanı sıra, diziler ve filmlerle dinleme ve konuşma becerilerinizin daha hızlı gelişeceği de vaatler arasında. Son olarak da Friends gibi dizilerden örneklerle oluşturulan bir e-kitaba da erişim sağlamak mümkün.


Uzman Öğretmenler

İngilizce Lws, bünyesinde yalnızca uzman öğretmenlerin olduğunu vadediyor. Platform, öğretmenlerinin deneyimli olmasına dikkat ettiğini ve belirli mülakatlarla işe aldığını belirtiyor. Böylece, öğrencilerin istedikleri İngilizce alanlarından deneyimli öğretmenler bulabilmesini amaçlıyorlar. Ayrıca platform, her ne kadar siteleri üzerinden görünmeseler de anadili İngilizce öğretmenlerle de çalıştıklarını belirtmiş.


Premium ve E-Kitap Paketleri

Platformda birbirinden farklı iki paket seçeneği de mevcut. Bu paketler canlı dersleri içermiyor. Premium paket, dizi ve filmlerle offline bir eğitim vermeyi amaçlıyor. E-kitap paketiyse yine seçili dizilerden örnekler vererek İngilizce öğretiyor. Her iki paket de birbirinden tamamen ayrı. 

İngilizce Lws'i Öneriyor muyuz?

Her ne kadar İngilizce LWS, yukarıda yer verdiğimiz özellikleriyle iddialı görünüyor olsa da gerçekten de öyle mi? İngilizce eğitim serüveninize başlamak için İngilizcelws doğru bir seçim mi? Bu sorularınıza cevap vermek için platformun bize göre artılarını ve eksilerini inceleyelim. Bakalım platform gerçekten de İngilizce ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize cevap vermekte yeterli miymiş:


İngilizce Lws'in Bize Göre Artıları

Platformun beğendiğimiz özelliklerinden biraz bahsedecek olursak:


  1. Platformun hem bire bir, hem de grup dersi imkanı sağlıyor olması.
  2. İngilizce öğrenme sürecini eğlenceli hale getirecek çalışma materyalleri olması. 
  3. Offline olarak da kullanabileceğiniz materyallere erişim şansı.
  4. Speaking club adı verilen rahat bir İngilizce sohbet ortamı yaratmaları.
  5. Farklı özellikleri olan çeşitli üyelik ve paket seçenekleri sağlamaları.
  6. Kişisel gelişim takibi sayesinde İngilizce öğrenme sürecinizde nasıl ilerlediğinizi takip etme şansı. 

İngilizce Lws'in Bize Göre Eksileri

Şimdi de platformun bize göre eksi olarak görülebilecek özelliklerine geçmek istiyoruz. Bakalım ingilizce Lws incelemesi sırasında ne gibi eksi özellikler dikkatimizi çekmiş:


  • Diziler ve filmler aracılığı ile İngilizce öğretme yolu aslında oldukça eğlenceli bir fikir gibi. Ancak, sadece bunun için bu platforma para verilmesi açıkçası pek de gerekli değil. 
  • PDF şeklinde sunulan İngilizce alıştırmaların internet üzerinden de bulunabiliyor olması. 
  • İnstagram'da başlayıp büyüyen bu yeni platform, henüz güvenilir bulunmayabilir. 
  • İddialı oldukları bazı özelliklerin diğer online İngilizce kurslarında da mevcut olması.
  • İngilizce Lws yorumları, bazı kullanıcıların memnun kalmadığını ve müşteri hizmetlerinin de yetersiz kaldığını söylüyor.
  • Bazı kullanıcılar, para iadesi talep ettikleri halde bu taleplerinin yerine getirilmediğini belirtmiş.
  • Platform, ana dili İngilizce öğretmenler olduğunu belirtse de siteyi ziyaret ettiğimizde ağırlıklı olarak Türk öğretmenler görüyoruz.

İngilizce LWS Meraklısına Flalingo Alternatif Olabilir mi?

İngilizce LWS, özellikle diziler ve filmlerle eğlenceli bir İngilizce deneyimi sunmayı vadediyor. E-kitap ve canlı derslerle de bu deneyimi destekliyormuş gibi görünüyorlar. Ancak meraklıları, platformun henüz oldukça yeni olduğunu unutmamalı. Yani seçiminizi yapmadan önce platformu ve yorumlarını kendinizin de araştırmasını öneriyoruz. Nitekim birçok iddialı özelliği ve yenilikçi yaklaşımı ile dikkat çekse de ihtiyaçlarınıza daha iyi cevap verebilecek alternatif platformlar da mevcut. Örneğin Flalingo, her İngilizce öğrencisi için kişiselleştirilmiş eğitim ve birebir dersleri alanında uzmanlarla sunarken, yüksek kaliteli Oxford materyallerini tarafınıza ücretsiz sağlıyor. Hem aldığı yüksek kullanıcı puanları hem de verdiği güvenle, Flalingo'ya göz atmanızı tavsiye ederim.


Güvenilirlik ve kaliteli İngilizce eğitimi büyük bir mesele. Bu yüzden İngilizce hedeflerinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olan platformu bulmak için acele karar vermeyin. Aksi halde yapacağınız seçim, sizi maalesef hayal kırıklığına uğratabilir. Çoğu online İngilizce kursunun kendine özgü avantajları ve dezavantajları olduğunu unutmayın. Umuyoruz ki bu İngilizce Lws incelemesi yazımız, kafanızdaki bazı soru işaretlerine yardımcı olmuştur. Önceki yazılarımıza da göz atmayı unutmayın ve sonraki incelemelerimiz için bizimle kalın. Bol şanslar dileriz!

Blog ile İlgili Yorum Bırak