Konuşarak Öğren Fiyatları Nedir? Konuşarak Öğren Fiyat Listesi

Online İngilizce
Son güncelleme: 05-01-2024

Konuşarak Öğren Fiyatları Nedir? Konuşarak Öğren Fiyat Listesi

Online İngilizce konuşma kursu sunan konuşaraköğren.com, bu alanda uzmanlaşmış platformlardan biridir. Peki, konuşaraköğren.com'un fiyatları neye göre belirlenmiştir? İsterseniz, fiyatlandırma politikalarını inceleyelim.


Konuşaraköğren.com'un sunduğu çeşitli paketler arasında tercih yapabilirsiniz. Online İngilizce konuşma kursunda ders süresi günde 30 dakika ve haftada 5 gün olan 3 aylık paketin aylık fiyatı 13.464 TL, 6 aylık yüzde 23.5 indirimli paketin aylık fiyatı 10.299 TL, 12 aylık yüzde 52.9 indirimli paketin aylık fiyatı 6341.54 TL’dir.

Konuşarak Öğren Fiyat İncelemesi


Konuşaraköğren.com’un pek çok paket imkanı sunmasını hem sevdim hem de hangisinin doğru karar olduğunu düşünürken kafam çok karıştı. Yine de sizlerin de görebilmesi için konuşarak öğren fiyat listesini size sunacağım:

Speaking Kursu Fiyatları3 Aylık Paket (Aylık Fiyat)6 Aylık Paket (Aylık Fiyat)12 Aylık Paket (Aylık Fiyat)
Günde 20 Dakika/ Haftada 2 Gün5702.40 TL4436.47 TL2851.20 TL
Günde 20 Dakika/ Haftada 3 Gün7128.00 TL5545.58 TL3564.00 TL 
Günde 20 Dakika/ Haftada 5 gün9504.00 TL7394.11 TL4756.16 TL
Günde 30 Dakika/ Haftada 2 Gün8078.40 TL6179.98 TL3804.93 TL
Günde 30 Dakika/ Haftada 3 Gün10098.00 TL7724.97 TL4756.16 TL
Günde 30 Dakika/ Haftada 5 Gün13464.00 TL10299.96 TL6341.54 TL

Aslında fiyatlarının bu denli pahalı olması beni çok şaşırttı. Çünkü bu platformda ders başı ücret 700 liraları geçebiliyor. Peki bu fiyata acaba uçan kaçan bir kalite mi var yoksa? Merak edip araştırdım. Yüksek fiyatlı ama eğitimi kaliteli mi acaba? Bu soru beni araştırma yapmaya itti ve önce sitesine girerek incelemeye başladım.


Konuşaraköğren.com'u incelediğimde, ilk dikkatimi çeken şey platformun genel kullanıcı dostu oluşuydu. Navigasyonun kolay olması ve tüm bilgilerin kullanıcılara açık bir şekilde sunulması beni etkiledi. Ancak dil öğrenim platformlarına dair tecrübelerim bana düşük fiyatların çoğunlukla iyi haber olmadığını öğretti.


Biraz daha derinlere inip, siteyi ve sunduğu hizmetleri detaylı bir şekilde incelediğimde, bazı endişe verici noktalarla karşılaştım. Derslerin yapısı ve öğretmenlerin kalitesi hakkında çok az bilgi vardı. Bu da bence kullanıcıların platforma kaydolmaları durumunda beklentilerinin ne olması gerektiği konusunda kafa karıştırıcı olabilir. Ayrıca, öğretmenlerin yeterlilikleri veya deneyimleri hakkında herhangi bir somut bilgiye ulaşamadım. Sadece Amerika ofislerinde çalıştıklarını, sıkı bir elemeden geçtiklerini yazmışlar. Öğretmenlerin yeterlilik ve deneyimleri hakkında detaylı bilgi verilmemesi, bana profesyonel öğretmen olmayabileceklerini düşündürdü.


Sonrasında daha detaylı bilgi edinmek ve gerçek kullanıcı deneyimini anlamak için Konuşarak Öğren hakkında birkaç yorum okudum. ŞikayetVar platformunda öğretmenlerin aksanlarını anlayamadığını dile getiren Melisa isimli bir kullanıcının yorumu oldukça dikkatimi çekti. Sonrasında anladım ki bu yoruma 2 kişi destek olarak aynı sorunu yaşadıklarını söylemişler. Buyurun incelemeye:


Konuşarak Öğren Kullanıcıları Ne Diyor?

‘’İlk 2 ay sürekli farklı hocalar geldi’’


"İngilizce online ders. Konuşarak öğrenden 1 yıllık paket satın aldım ve paketi alırken satış danışmanı bana memnun kalmadığım takdirde iade olacağını iletti. İlk 2 ay sürekli farklı hocalar geldi ve hepsi farklı şekilde ders anlattı aksanı kötü olanda geldi hiç umursamayıp dersteyken farklı kişilerle sohbet edende. Sürekli şikayette bulundum iade etmek istediğimi ilettim fakat yıl dolmadan iade olmayacağını ilettiler. Ben dersten ve kurumdan soğumuşken nasıl derslere devam edebilirim sürekli problemle karşılaştığım bu kurumla neden derslere devam edeyim bunu anlatamıyorum çalışanlar sürekli çözüm bulalım devam edin diyorlar ama istemiyorum iademi yapmalarını istiyorum. Ya da bundan sonraki süreçteki paramı ödemek istemiyorum." -Melisa/ ŞikayetVar


‘’sürekli bir eğitmen değişikliği oluyor’’


Bir başka kullanıcı ise platformun öğrencilerini sürekli eğitmenlerini değiştirmeye çalışması hakkında bir şikayette bulunmuş.


"sürekli bir eğitmen değişikliği oluyor. Tam biri ile uyum sağladım derken ki bu çok nadir oluyor hop yeni biri gelip ders veriyor. Aksan değişiklikleri konuşma tarzı derken memnuniyetsizlik dersten soğuma isteksizlik seviyeniz tavan yapıyor." -Onur/ Şikayetvar


Araştırmam sonucunda anladığım kadarıyla, kullanıcılar birçok yorumda öğretmenlerin aksanlarından şikayetçi olmuşlar. Fakat tabii ki tek sorun bu değil, aynı zamanda öğretmenlerin ders sırasında isteksiz davrandığını ve öğrencinin motivasyonunu düşürdüğünü belirten yorumlar da yapılmış


Konuşarak Öğren platformu hakkındaki araştırmama dayanarak, çeşitli fiyat paketleri sunduğunu ve genel olarak kullanıcı dostu bir platform gibi göründüğünü düşündüm. Ancak platformun öğretmenlerinin kalitesi ve ders yapısı hakkında net bilgi eksikliği, potansiyel kullanıcılar için kesinlikle büyük bir eksi olacaktır. Bunun sebebi, ise hiç kimsenin hem para verip hem de verimsiz ders işlemeye gönüllü olmamasıdır! Sırf "Amerikan" diye tanıtılan öğretmenlerle müşteri çekmeye çalışan bu platform, biraz da içeriklerini desteklemeli diye düşünüyorum.


Sonuç: Konuşarak Öğren Fiyat-Performans Analizi


Sonuç olarak, öğretmenlerin sürekli değişim gösterdiği ve bazı öğretmenlerin aksanlarının anlaşılmadığı gibi sorunlar, platformun genel memnuniyetini olumsuz etkileyen önemli faktörler. Bu tür sorunların çözümü, özellikle dil öğrenme sürecinde önemli bir faktör olan öğrenme sürekliliğini sağlamak için kritik olacaktır.

Bu nedenle, Konuşarak Öğren platformunu değerlendirirken, öğrenme hedeflerinize ve bütçenize uygun olup olmadığını dikkatle değerlendirmenizi öneririm.  Online İngilizce platformlarında fiyatın bütçenize uyması tabii ki önemlidir. Ama verdiğiniz paranın karşılığını almayı da hak ettiğinizi düşünüyorum. Dolayısıyla, kaliteli sanıp yüksek fiyatlar ödediğiniz bir platformdan bir de verim alamamanız, sizi İngilizce öğrenmeye küstürebilir.


Kısacası, Konuşarak Öğre hem de kullanılabilirlik açısından iyi bir seçenek gibi görünse de, bu fiyata alabileceğiniz farklı markaların eğitim paketlerini de araştırmalısınız. Ancak genel resimde de eksileri artılarından daha çok. Özellikle öğretmenlerin kalitesi ve sürekliliği konusunda yapılan şikayetler göz önünde bulundurulduğunda, öğrencilerin bu platformu seçerken dikkatli olmalarını öneririm. Her öğrencinin öğrenme stilinin ve gereksinimlerinin farklı olduğunu unutmayın. Bu nedenle, en uygun platformu seçmek, öğrenme hedeflerinize ve bireysel ihtiyaçlarınıza bağlı olacaktır. Bu süreçte size yardımcı olabilmek için sizleri web sitemizi ziyaret ederek online İngilizce öğrenme platformları hakkında yazdığımız değerlendirmeleri okumaya ve güncel kampanyalara göz atmaya davet ediyorum.

Blog ile İlgili Yorum Bırak