Novakid Kampanyaları ve İndirimlerden Faydalanmanın Yolları

Online İngilizce
Son güncelleme: 5 Ocak 2024

Novakid Kampanyaları ve İndirimlerden Faydalanmanın Yolları

Novakid kampanyaları ve indirimleri konusunda meraklı olan aileler için bu rehberi ele alıyor ve çocuklar İngilizce öğrensin diye tüm detayları veriyoruz! Biliyoruz ki herkes çocuklar için güzel bir gelecek hayal ederken İngilizceyi düşünmeden edemiyor. Bu noktada çocuklar için sağladığı derslerle de Novakid online İngilizce programı öne çıksa da fiyatları adeta el yakıyor. Ekonomi de bu noktadayken aileler kampanya arayışına düşüyor ve Novakid indirimlerini araştırıyor. Novakid avantajı yakalamak isteyenler için bilmeniz gerekenler ve öneriler umarız aileleri mutlu eder.


İçindekiler

1. Novakid Kampanyaları Öncesi Özet

2. Novakid Kampanyalarından Nasıl Haberdar Olurum?

3. Novakid Kampanyaları Hakkında Dikkat Etmeniz Gerekenler

4. Çocuklar İçin Online İngilizce Platformları 2024 Kampanyaları

4.1. Yılın En Büyük İndirimi İle Flalingo ve Flalingo Kids

5. Novakid Güvenilir mi?


Novakid Kampanyaları Öncesi Özet


Novakid, 4-12 yaş arası çocuklar için özel İngilizce dersleri sunan bir online İngilizce platformdur. Öğrenciler, 7/24 online olarak deneyimli öğretmenlerden ders alabilirler. Novakid, aylık paketler üzerinden özelleştirilmiş saat ve içerikle farklı abonelikler sunar. Peki Novakid kullanıcılarına yeterince kampanya sunuyor mu? Sundukları kampanyalar güvenilir mi? 


Kısaca, Novakids şu an için kullanıcılarına aktif bir kampanya sunmuyor. Ve evet, farkındayız ki Novakids fiyatları pek de bütçe dostu değil. Bu yüzden, Novakids’i denemek isterseniz, bir indirim kodundan yararlanmanız gerekebilir. 


NovaKid’in 3 aylık paketlerinde %34 indirim kazanmak için ‘Novakıd34’ kodunu kullanabilirsiniz. Ayrıca NovaKid de iki çocuğunuz birden eğitim alırsa %10 indirim alabiliyorsunuz. Bizce bu oran oldukça düşük çünkü hali hazırda epey pahalı olan fiyatları ikiye katladığınızda (iki çocuk için) yüzde 10 indirim almanız pek de etkili olmuyor. Konuyu daha iyi anlamak ve NovaKid ders ücretleri hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Novakid Kampanyalarından Nasıl Haberdar Olurum?

Eğer Novakid ücretleri sizin bütçenizi aşıyorsa, elbette kampanya ve indirim dönemlerini kaçırmamanız gerekir. Peki, Novakid indirimlerini kaçırmamak için kimi takip etmelisiniz?


İngilizcetavsiye olarak kullanıcılarımıza online İngilizce konusunda güncellemeleri ve kampanyaları duyurmaya çalışıyoruz. Sitemizi düzenli ziyaret ederek, Novakid gibi pek çok online İngilizce platformunun kampanya dönemlerini yakalayabilirsiniz. Ayrıca Novakid benzeri çocuklara özel online İngilizce kursları hakkında da indirim ve kampanya tüyoları alabilirsiniz.


Buna ek olarak Novakid sitesini düzenli şekilde takip ederek de kampanyalar hakkında detayları alabilirsiniz.


Novakid Kampanyaları Hakkında Dikkat Etmeniz Gerekenler

İnternette okuduğum kullanıcı yorumlarından anladığım kadarıyla, Novakid indirim kodları etkin olarak çalışmıyor ve bilgi almak istediğinizde veya sorununuzu dile getirmek istediğinizde müşteri hizmetleri ile sağlıklı bir iletişim kuramıyorsunuz. Ayrıca kampanyalar için geri sayım olması da, bu tarz sorunlar sebebiyle düşük fiyatlardan faydalanmanız önünde büyük engel oluşturuyor. Buna ek olarak, internetteki Novakid yorumlarından öğreniyoruz ki, ücret artışları ve ödeme sonrası ekstra masraflar gibi konulardan da anne-babaların dili yanmış. Fakat detaylı bilgi almak ve kullanıcıların NovaKid hakkındaki fikirlerini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. 


Çocuklar İçin Online İngilizce Platformları 2024 Kampanyaları

Daha önce de belirttiğimiz gibi, şu anda aktif bir NovaKid yaz kampanyası bulunmuyor. Fakat ‘Novakıd34’ kodu ile 3 aylık paketlerinizde %34 indirim kazanabilir veya iki çocuğunuz da İngilizce eğitimini NovaKid’den alırsa, %10 indirim kazanabilirsiniz. 

Peki diğer online İngilizce öğrenme uygulamarı kullanıcılarına ne kadarlık indirimler sunuyor? Gelin birlikte inceleyelim. Bu platformlardan Preply tüm ürünlerde %30, LiveXp 3 aylık paketinde %10 indirim sunarken Engoo ve English Central %50’ye yaklaşan indirimler sunuyor. Ayrıca, Lingoda %20 kış indirimi, Konuşarak Öğren büyük yaz kampanyası ile %55’e varan indirimler sunuyor. Fakat bu uygulamalar, çocuklar için İngilizce eğitimine ağırlık veren içeriklere sahip değil. Son olarak, 2024 yılının kullanıcılardan en çok puan alan uygulaması olan Flalingo bu platformlar arasında en yüksek indirimi %60 ile kullanıcılarına sunuyor. Flalingo Kids için de geçerli kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.


Yılın En Büyük İndirimi İle Flalingo ve Flalingo Kids


İngilizce Tavsiye’de yer alan 11 platform arasında Flalingo 2024 yılında kullanıcılardan en çok puanı alıyor. Bununla da yetinmiyor ve şu an yılın en büyük indirimini kullanıcılarına sunuyor. Flalingo Kids ile istediğiniz yerden istediğiniz zaman uzman öğretmenlerle ders yapabilmek ve bu derslerde %60 indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken sitede tanımlanan promosyon kodunu kullanmak. Flalingo fiyatları ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak için ilgili yazılarımıza göz atmayı unutmayın.


Novakid Güvenilir Mi?


Bizce Novakid eğitimi iyi olsa bile, fiyatlarının pahalılığı, indirim kodlarının işe yaramaması ve müşteri hizmetlerinin ilgisiz olması platformu kullanışsız bir hale getiriyor. Dolayısıyla, güvenilirlik skorunu ve marka itibarını da negatif yönde etkiliyor. Kısacası, eğer çocuğunuzun iyi bir eğitim almasını istiyorsanız ve bu eğitimi kaliteli ve güvenilir bir platformdan almasını istiyorsanız Novakid alternatiflerine yönelmenizi tavsiye ederiz. Hem çocuğunuz için hem kendiniz için en iyisine siz karar verebilirsiniz. Bu yüzden, diğer online İngilizce platformlarını incelemek isterseniz web sitemizi ziyaret edebilir ve NovaKid’i diğer platformlarla karşılaştırarak aradaki farkı görebilirsiniz.

Blog ile İlgili Yorum Bırak