Online İngilizce Uygulamalarını Trustpilot Puanlarına Göre Sıralıyoruz

Online İngilizce
Son güncelleme: 8 Ocak 2024

Online İngilizce Uygulamalarını Trustpilot Puanlarına Göre Sıralıyoruz

İşte Trustpilot puanlarına göre online İngilizce uygulamalarının sıralaması sizlerle!


Trustpilot'ta kullanıcılar, deneyimledikleri ürün veya hizmet hakkında düşüncelerini ifade etme platformu bulurlar. Bir markanın potansiyel müşterileri, satın alma işlemi yapmadan önce bu siteyi ziyaret etmeliler. Aynı öneri, potansiyel online İngilizce öğrencileri için de geçerli. Bugün, online İngilizce öğrenme platformlarını puanlarına göre sıralayacak ve en iyiden en kötüye öğrenci incelemelerini detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Bir kursa kaydolmadan önce uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, kullanıcıların görüşlerini dinlemek size güzel ipuçları ve fikirler sağlayabilir. Hadi başlayalım!


İçindekiler:


1. Online İngilizce Uygulamalarına Trustpilot Ziyareti

2. En İyiden En Kötüye Online İngilizce Platformları Sıralaması

3. Flalingo Trustpilot Yorumları

4. İtalki Trustpilot Yorumları

5. Preply Trustpilot Yorumları

6. Livexp Trustpilot Yorumları

7. Cambly Trustpilot Yorumları

9. Sonuç: Trustpilot'ta Flalingo Diğer Platformlara Göre En Başarılısı


1. Online İngilizce Uygulamalarına Trustpilot Ziyareti

Bugün, Trustpilot sitesindeki popüler online İngilizce öğrenme platformlarını ziyaret ediyoruz! Amacımız, kullanıcı yorumlarını inceleyerek hangisinin daha iyi olduğunu anlamak. Uygulamalar tanıtımlarında size mükemmel bir imaj sunsa da, gerçeklik bununla uyuşmayabilir. Kağıt üzerinde iyi görünen her şey, gerçekte farklılık gösterebilir. Bu nedenle sizi uyarıyorum; lütfen bir tercih yapmadan önce en az iki kez düşünün! Öğretmenlerden ödeme politikalarına kadar, uygulamalar İngilizce öğrenme yolculuğunuzu korku tüneline çevirebilir.


Ancak, Trustpilot üzerinde diğer kullanıcılarla tanışabilir ve platformda gerçekte neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Onların neyi beğendiklerini veya beğenmediklerini dinleyebilir ve kendi düşüncelerinizle karşılaştırabilirsiniz. Bu şekilde, Trustpilot puanı ve yorumlar tarafından yansıtılan genel kullanıcı deneyimi, başlangıçtan itibaren size önemli içgörüler sunabilir. Ayrıca, bu makalede popüler uygulamaları sıralıyorum ve kullanıcı deneyimini bazı incelemelerle örnekliyorum.


İşte Trustpilot'ta en iyiden en kötüye sıralanan online İngilizce öğrenme uygulamaları:


2. En İyiden En Kötüye Online İngilizce Platformları Sıralaması

  1. Flalingo - Trustpilot Notu 4.7
  2. Italki - Trustpilot Notu 4.6
  3. Preply - Trustpilot Notu 4.2
  4. Livexp - Trustpilot  Notu 4.2
  5. Cambly - Trustpilot Notu 3.8

3. Flalingo Trustpilot Yorumları

Flalingo, Trustpilot üzerinde önemli bir performans sergiliyor. Diğer platformlardaki kadar yüksek bir inceleme sayısına sahip olmasa da, toplam puan diğerlerini epey aşıyor. Toplamda, Flalingo müşterilerden 5 üzerinden 4.7 puan alıyor. Ayrıca, burada bulacağınız genel kullanıcı deneyimi ile paralel sonuçlar elde ediyor. 


flalingo, flalingo trustpilot, online İngilizce

Flalingo incelemelerini yetişkinler için dersler, Flalingo Kids için ebeveyn incelemeleri ve İş İngilizcesi öğrenen profesyoneller olarak üç gruba ayırabiliriz.


Birkaç örnek paylaşayım. Bu yorumları sizler için İngilizceden Türkçe'ye çevirdim fakat hiç şüphem yok ki doğru platformu seçtikten kısa bir süre sonra doğrudan İngilizce yorumları okuyabileceksiniz (kullanıcı adına tıklayarak inceleme adresine gidebilirsiniz)


"Flalingo sayesinde iş İngilizcesi becerilerimi geliştirmede büyük bir adım attım.

Flalingo'yu iş İngilizcesi konuşma pratiği yapmak için bir yıldır kullanıyorum ve dil öğrenme yolculuğumda büyük bir fark yarattı. Öğretmenleri son derece nitelikli ve Oxford Press'ten gelen kaynaklar da dahil olmak üzere öğrenme materyalleri inanılmaz derecede yardımcı oldu. Flalingo sayesinde iş İngilizcesi becerilerimi geliştirmede büyük bir adım attım."

Ali


"Çocuklar İçin Harika

Küçük kardeşlerimi (5 yaşında ve 9 yaşında) bir kursa kaydettim ve her şeyden gerçekten memnunum. Küçük olan hiçbir zaman bir derse katılmazdı, daima dikkati dağılırdı, ama Bayan Dani gerçekten dikkatini nasıl çekeceğini biliyordu!"

زاهي الدبوسي


"Harika ve yardımcı bir platform

Bu harika ve yardımcı bir platform. Dil öğrenmek isteyen herkese yardımcı ve kolay bir şekilde öğrenme şansını kesinlikle öneririm."

Valmira Morina


Ayrıca, insanlar sıklıkla yüksek kaliteli materyalleri gündeme taşımış ve İngilizce öğrenmede Oxford University Press materyallerinin etkililiğini vurgulamış. Ancak, bu tek dikkate değer başarı değil. Çünkü Flalingo, öğrencilere öğretmenler sunma noktasında epey titiz davranıyor. Belki bazılarınız haberdardır. Flalingo öğrencilerinin ihtiyaçlarına, hedeflerine ve uyumluluklarına göre öğretmenlerle eşleştirmek için akıllı bir öğretmen algoritması kullanıyor. Bu da öğrencilerin hocalarına olan memnuniyetini pekiştirmiş gibi. Ayrıca, bu olumlu deneyim, ilgili ve profesyonel bir destek ekibi tarafından da tamamlanmış. Öğrenciler ek olarak destek ekibinini ve yardımlarını övüyor ve nasıl dikkatlice sorunları ele aldığını ve etkili bir şekilde çözdüğünden memnuniyetle bahsediyor.


4. İtalki Trustpilot Yorumları

İtalki, İngilizce öğrenmenebileceğiniz başka bir online platformdur. Flalingo'nun aksine, Italki, baştan belirlenmiş ödeme politikalarına sahip öğretmenleri bulmanızı sağlayan bir sistemdir. Örneğin, bir öğretmen size ders başına 15 dolarlık bir ücret talep edebilirken, başka biri 10 dolar isteyebilir. Özel bir müfredat içeren aylık veya yıllık bir program satın almak yerine, Italki ile anlık olarak öğrenme şansına sahip oluyorsunuz.


Eğer Trustpilot performansına odaklanırsak, İtalki Flalingo'nun gerisinde kalıyor. Bu İtalki için dikkate değer bir başarı, ancak sizi uyarmam gereken bir husus var. İtalki yalnızca İngilizce öğretimine odaklanmadığından, yaptığınız aramaları bu konu üzerinde daraltmanız gerekiyor. Çünkü İtalki'nin nihai puanı, diğer dil tabanlı derslerden etkilenebilir.


Her neyse, İtalki 5 üzerinden 4.6 puan alarak sıralamamızda ikinci sırayı alıyor.


italki, trustpilot

5. Preply Trustpilot Yorumları


Preply, insanlarınonline İngilizce öğrenebilecekleri başka bir ünlü platformdur. Ancak, bu ifadeye eklememiz gereken diğer dil öğrenme seçeneklerinin de Preply dahilinde bulunduğudur. Geniş bir dil seçeneği ve ders başına ödeme politikası ile bu platform, Italki'ye çok benzer görünüyor. Ayrıca, Trustpilot üzerinde benzer bir performans sergilerler.


Preply, çeşitli dil öğrencileri sayesinde Trustpilot'ta 4.2 puan alıyor. Bu, Preply'i listemizin üçüncü en iyisi ve dördüncü en kötüsü olarak konumlandırıyor.


preply, trustpilot

6. LiveXP Trustpilot Yorumları

LiveXP, diğer dillerin de sizde ilgi uyandırdığı durumda ziyaret edebileceğiniz popüler bir online İngilizce öğrenme uygulamasıdır. Bu durumda, Italki, Preply ve Livexp birbirine benziyor. Buna ek olarak özellikle İngilizce öğrencilerinin yorumlarını okumanız gerektiğini yeniden belirtmem gerekiyor. Çünkü diğer dil öğretmenlerinin başarısı, İngilizce öğretmenleri için geçerli olmayabilir.


livexp, Trustpilot

Nihayetinde, Livexp, Preply gibi 4.2 puan alıyor.


8. Cambly Trustpilot Yorumları

Şimdi, doğruların acı olmasına rağmen konuşmamız gereken bir noktaya geldik. Online evrende en ünlü İngilizce öğrenme platformlarından bir diğeri, bu listedeki en kötü platformumuz haline geliyor. Bahsettiğim platform Cambly. Kendi İngilizce müfredatına ve paketlerine rağmen, bu uygulama öğrencileri mutlu edememiş görünüyor. Trustpilot'ta Cambly, 5 üzerinden 3.8 puan alıyor. Trustpilot'u ziyaret ettiğimizde bizi karşılayan ilk incelemeler, Cambly hakkında olumsuz düşünceler içeriyor. Umuyorum ki bu olumsuz geri bildirimlerin yardımıyla, Cambly daha kullanıcı dostu bir öğrenme ortamı sunmak için bazı değişiklikler yapacaktır.


Cambly, cambly trustpilot

9. Sonuç: Trustpilot'ta Flalingo Diğer Platformlara Göre En Başarılısı

Sonuç olarak, Flalingo Trustpilot üzerinde daha üstün bir performans sergiliyor ve diğer rakiplerini geride bırakıyor. Size sıralamamızı bir kez daha göstereyim:


  1. Flalingo - Trustpilot Notu 4.7
  2. Italki - Trustpilot Notu 4.6
  3. Preply - Trustpilot Notu 4.2
  4. Livexp - Trustpilot  Notu 4.2
  5. Cambly - Trustpilot Notu 3.8

Gördüğünüz gibi, mütevazı popülerliğine karşın yüksek kaliteli kurs içeriği ve müfredatı ile Flalingo, en kullanıcı dostu İngilizce öğrenme ortamını sunuyor. Diğer sıralamaları görmek istiyorsanız, linke tıklayabilir ve İngilizcetavsiye sıralamasını ziyaret edebilirsiniz.

Blog ile İlgili Yorum Bırak