Aileler PetraLingua Çocuklar İçin Online İngilizce Kursuna Güvenebilir Mi?

Online İngilizce
Son güncelleme: 31 Temmuz 2024

Aileler PetraLingua Çocuklar İçin Online İngilizce Kursuna Güvenebilir Mi?

Artık aileler çocuklarının İngilizce öğrenmesini önemsiyor ve bu konuda onları destekliyor. Çünkü günümüz koşullarında İngilizce bilmenin, başarıya giden yolda en önemli duraklardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle aileler doğal olarak, çocuklarının erkenden bu önemli beceriyi kazanmasını istiyor. Konu çocukların İngilizce eğitimi olduğunda aileler, tercihini online kurslardan yana kullanıyor. Online İngilizce kurslarının pratik ve güvenli bir şekilde çocuklara evden İngilizce öğrenme şansı sunması, ailelerin beğenisini kazanıyor. Elbette bütün online kurslar pratik olsa da, her birinin sunduğu İngilizce eğitiminin kalitesi aynı olmuyor. Bu yüzden çocuklar için ideal online İngilizce kursunu bulma sorumluluğun ailelere ait olduğunu söyleyebiliriz. Tıpkı bu yazıda olduğu gibi, diğer yazılarımda da yer vermeye çalıştığım çocuklar için çeşitli online İngilizce kurslarının detaylı incelemelerini takip ederek, kolayca bu kurslar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Lafı daha fazla uzatmadan bu yazının inceleme konusu olan PetraLingua çocuklar için online İngilizce kursuna birlikte yakından bakalım.

İçindekiler

  1. PetraLingua Çocuklar İçin Online İngilizce Kursu Nedir?
  2. Ayrı Olarak Satılan Ders Materyalleri
  3. Öğretmen Çocuklar İçin İhtiyaç Mı?
  4. PetraLingua Ücretleri Ne Kadar?
  5. PetraLingua ile Ne Sonuca Vardık?
  6. Çocuklarınız İçin Online İngilizce Konusunda Flalingo Kids’e Güvenebilirsiniz!

PetraLingua Çocuklar İçin Online İngilizce Kursu Nedir?

PetraLingua kısaca, çocuklara online dil eğitimi sunma amacı ile kurulmuş bir dil kursu diyebiliriz. İngilizcenin yanında PetraLingua’da İspanyolca, Çince, Rusça, Almanca ve Fransızca dilleri için de çocuklara özel online dersler bulunuyor. Elbette, bu yazıda PetraLingua’nın sunduğu ilgi alanımız olan İngilizce eğitimine odaklanacağız. 3-10 yaş aralığındaki çocuklara online İngilizce eğitimi veren PetraLingua’nın internet sitesinde kendisini online multimedya dil kursu olarak tanıttığını görüyoruz.


Bunun sebebi, PetraLingua’nın çocuklara İngilizce öğretirken derslerde videolar, şarkılar ve görseller kullanması olduğunu söylemeliyiz. Hatta, PetraLingua çocuklar için online İngilizce kursunda dersler tamamen bu animasyonlarla İngilizce öğreten içeriklerden oluşuyor diyebiliriz. Çünkü bu platformda, çocuklarınıza İngilizce öğretecek öğretmenler bulunmuyor. İngilizce derslerini sadece görsel ve işitsel etkinliklerle sürdürmeyi amaçlayan PetraLingua’da bir de DVD, CD ve kitaplardan oluşan bir eğitim paketi bulunuyor. Haydi bu konunun detaylarını inceleyelim.


Ayrı Olarak Satılan Ders Materyalleri

PetraLingua çocuklar için online İngilizce kursu, çocukların derslerde öğrendiği konuları evlerinde tekrar edebilmeleri ve pratik yapabilmeleri için bir multimedya eğitim seti hazırlıyor. Bu eğitim materyalleri setinin içerisinde, çocuklara uygun İngilizce videolar içeren DVD’ler, çocukların İngilizce şarkı dinleyebileceği CD’ler ve yardımcı İngilizce kitaplar bulunuyor. Fakat çocuklara İngilizce eğitiminde oldukça faydalı olabilecek bu eğitim setinin online ders ücretine dahil olmadığını belirtmemizde fayda var. Yani bu eğitim materyalleri ile çocuklarınızın PetraLingua’dan aldığı İngilizce derslerini desteklemek isterseniz, online ders ücretlerine ek olarak bir de eğitim seti ücreti ödemeniz gerekiyor. Bu eğitim setinin ücreti ise 89.99 Dolar.


Öğretmen Çocuklar İçin Bir İhtiyaç Mı?

Çocukların eğitimden verim alabilmelerinin bir çok şeye bağlı olduğunu söyleyebiliriz. İyi bir öğretmene sahip olmak bu ihtiyaçların başında geliyor. Eğitimin her türünde olduğu gibi, İngilizce eğitimi sürecinde de çocukların verimli bir şekilde öğrenebilmeleri için iyi bir öğretmene ihtiyaçları var. Çünkü yetişkinler bile bilmediği bir dili öğrenirken yol gösteren ve hatalarını düzeltmesine yardımcı olan birine ihtiyaç duyarken, çocukların eğitiminde öğretmenlere gerek olmadığını savunmak çok yanlış olur.


Özellikle PetraLingua online İngilizce kursunun İngilizce eğitimi verdiği 3-10 yaş aralığındaki çocuklara öğretmen desteği sağlamak oldukça önemli bir mesele diyebiliriz. Bunun sebebi ise, bu denli küçük yaş grubundaki çocuklara bilgisayar karşısında, öğretmen denetimi olmadan online İngilizce eğitimi vermenin yarardan çok zarar getirebileceğidir. Yani PetraLingua online İngilizce kursunun çocuklara İngilizce öğretirken öğretmen desteği sunmaması hem birçok soruna yol açabilir hem de eğitim kalitesini ve verimini oldukça düşürebilir.


PetraLingua Ücretleri Ne Kadar?

PetraLingua çocuklar için online İngilizce kursunda 1 aylık online İngilizce dersleri 7.99 Dolar.


3 aylık İngilizce kursu 17.98 Dolar, 6 aylık kurs 29.99 Dolar ve son olarak 12 aylık İngilizce kursu 47.99 Dolar. Yukarıda da belirttiğimiz gibi PetraLingua’da İngilizce derslerini destekleyici eğitim materyalleri, ders ücretlerine dahil olmayıp ayrı olarak 89.99 Dolardan satışa sunuluyor.


3 AYLIK17.89 Dolar
6 AYLIK29.99 Dolar
12 AYLIK89.99 Dolar

PetraLingua ile Ne Sonuca Vardık?

PetraLingua çocuklar için online İngilizce kursunu detaylı bir şekilde ele aldığımız bu yazıda PetraLingua’nın özelliklerini birlikte inceledik. Bu kursun, çocuklara İngilizce eğitimi verirken bazı konuları yeteri kadar önemsemediğini fark ettik. Bizi en çok hayal kırıklığına uğratan nokta ise PetraLingua’nın 3-10 yaş aralığındaki çocuklara online İngilizce eğitimi sürecinde öğretmen desteği sağlamaması oldu. Ayrıca dersin gidişatı konusunda belirleyici bir etkiye sahip olan eğitim materyallerini ayrı olarak satışa sunması ve fiyatının 89.99 Dolar gibi hiç makul olmayan bir rakam olması da çocuklar için İngilizce kursu olarak PetraLingua’yı seçmemizi zorlaştırıyor. Bu yüzden sizlere gönül rahatlığı ile çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir başka online İngilizce kursu önerisiyle geliyoruz.

Çocuklarınız İçin Online İngilizce Eğitimi Konusunda Flalingo Kids’e Güvenebilirsiniz!

Flalingo Kids çocuklar için online İngilizce kursu, çocuklarınıza online İngilizce öğretirken onları derslerinde her konuda yardım alabilecekleri öğretmenlerden de mahrum bırakmıyor. Flalingo Kids İngilizce öğretmenlerinin alanında uzman ve çocuklarla iletişim konusunda deneyimli kişiler olduğunu da belirtmeden geçmemeliyiz. Ayrıca Flalingo Kids’te çocuklarınız profesyonel öğretmenlerle kolayca İngilizce öğrenirken, kaliteli eğitim materyallerinden de faydalanabiliyor. Oxford Üniversitesi yayınlarından Family&Friends kitaplarının interaktif etkinliklerle dolu içeriği sayesinde çocuklar Flalingo Kids’te eğlenerek İngilizce öğreniyor.  

Blog ile İlgili Yorum Bırak