Preply Kids Çocuklara İngilizce Derslerine Yakın Takip

Online İngilizce
Son güncelleme: 25 Nisan 2024

Preply Kids Çocuklara İngilizce Derslerine Yakın Takip

Preply Kids uygulamasının varlığı soru işareti yarattığı kadar, çocuklara özel online İngilizce dersleri sağlamasıyla da ön plana çıkıyor. Her ne kadar, piyasaya yeni online İngilizce uygulamaları gelse de, çocuklar için online İngilizce kursu arayan aileler ilk önce popüler platformların kapısını çalıyor. Preply Kids de bu popüler platformlardan. Ancak dediğimiz gibi, Preply Kids uygulamasının varlığı muamma. Bu nedenle bu yazıda çocuklar için İngilizce dersleri ve Preply arasındaki ilişkiyi İngilizcetavsiye olarak ortaya koyuyoruz. Buna ek olarak, derslerin tanıtımını yapıyor ve çocuklar üzerindeki etkisini tartışıyoruz.


İçindekiler

  1. Preply Kids Uygulaması: Var mısın Yok musun?
  2. Preply ile Çocuklara Özel Online İngilizce Dersleri İncelemesi
  3. Aileler Çocuklara İngilizce Konusunda Preply Uygulamasına Güvenmeli Mi?
  4. Çocukları için Online İngilizce Kursu Arayan Ailelere Önerilerimiz
  5. Sonuç: Preply Kids Uygulaması Alternatifleri Sahaya Davet Ediyor

Preply Kids Uygulaması: Var mısın Yok musun?

Preply Kids uygulaması: var mısın yok musun? Genelde, online İngilizce uygulamaları yetişkinler kategorisinde dersler veriyor. Ancak çocuklar için online İngilizce dersi vermek hem güzel bir amaç hem de talebi karşılayan bir araç. Bu noktada birçok uygulama, isminin yanına "Kids" ekleyerek çocuklar için özelleştirilmiş kollarını piyasaya sürüyor. 


Aileler de bunu takiben, haklı olarak, popüler İngilizce kursu + Kids şeklinde aramalar yapıyor. Preply Kids muhabbeti de b şekilde hayat bulmuş oluyor. Aslında, Preply Kids ayrı bir uygulama ya da arayüz olarak yok. Ancak Preply ile çocuklar için online İngilizce dersleri almak mümkün. Bu, bir sonraki bölümün konusu; geçiştirmek olmaz.

Preply ile Çocuklara Özel Online İngilizce Dersleri İncelemesi

Preply uygulamasında çocuğum için gerekli dersleri nasıl alırım? Preply'nin Kids tarafına erişemiyorum? Bu tarz sorular, uygulamayı keşfederken aklınıza ilk gelecek olanlardan. Ancak, çok daha fazlası da sırada bekliyor.


Preply, aslında bir online dil kursu değil. Bu uygulama, dil kurslarının temel taşı olan özel dil öğretmenlerinin aracısı. Örneğin, İngilizce öğretmeyi seviyorsunuz; biraz da para kazansanız fena olmaz. Preply, size yeteneklerinizi sergileyerek para kazanmanız için şans veriyor. Bu platform size aracı oluyor ve öğretmenler de öğrencilerle buluşuyor.


Peki Preply Kids konusunda bu durum ne anlatıyor? Bu uygulamada kurs yok, paket yok, kids uygulaması da yok. Yalnızca öğretmenler var. Bu nedenden dolayı, her şey öğretmen seçme-filtreleme üzerinden gelişiyor. 


Eğer siz de çocuğu için çevrimiçi bir İngilizce kursu arama yolculuğunda Preply'de soluklandıysanız, şu yöne doğru ilerlemelisiniz:

Arama ya da filtreleme kısmına "çocuklar için İngilizce" minvalinde kısa tanımlar yapmalısınız. Sonra karşınıza pek çok eğitmen çıkacaktır. Bunların ortak özellikleri, çocuklara İngilizce öğretme konusunda hevesli olmaları. Aslında, bu iş çok fazla şey barındırıyor içinde. Gelin, Preply uygulamasında attığımız her adımın bizi nereye götürdüğünü görelim.


Aileler Çocuklara İngilizce Konusunda Preply Uygulamasına Güvenmeli Mi?

Yukarıdaki eğitmen filtreleme işi nasıl oldu da Preply uygulamasının güvenilirliğine geldi? Ancak bundan önce şunu sorgulayın; neden çocuklara özel online İngilizce platformu arıyorduk?


İkinci soruya cevap vererek açıklamama başlayacağım. Çocuklara özel tasarlanıp, genelde Kids kelimesiyle güçlendirilmiş uygulamaların asıl amacı, doğru içeriği doğru kişiye sunmaktır. Çocukların farklı bir platforma ihtiyaç duyması ise, tamamen kendilerine has öğrenim gereksimlerinden kaynaklanıyor. Örneğin, çocuklar çok çabuk sıkılabilir. Özellikle çocukların yaşı küçüldükçe, ders kavramından bi haber oldukları için ekran başında durmak onlar için daha zorlu olacaktır. Ayrıca, öğretmenler çocukların anlayacağı dilden iletişim kurmalı ki, İngilizce öğrenebilsin. Bunların hepsini doğru öğrenim kazançları ile şekillendirecek platformlar da çocuklar için özelleştirilmiş halde oluyor.


Peki Preply bunları sağlayabilecek mi? Artık sizin de bildiğiniz gibi Preply çocuklara özel bir sistem geliştirmemiş. Bunu, özel İngilizce öğretmenleri ile sağlıyor. Ancak şunu çok açık şekilde ifade etmeliyiz ki bu yeterli değil. Çünkü çocuklar için özel öğrenim kaynakları, kullanıcı arayüzü, eğitim danışmanı, sertifika ve ders programı Preply'de mevcut değil. Bu noktada Preply uygulamasına güvenmek biraz zor olmalı.

Çocukları için Online İngilizce Kursu Arayan Ailelere Önerilerimiz

  1. Çocuklar için İngilizce öğrenmenin önemini küçümsemeyin. İngilizceyi çocuğunuz ne kadar erken öğrenirse, onun için o kadar kolay olacaktır.
  2. Çocuğunuzu İngilizce öğrenmesi noktasında cesaretlendirin.
  3. Çocuğunuzun anlaşabildiği öğretmenleri aklınızın bir köşesine not alın. Çocuğunuzun istekleri ve yaklaşımlarını hassasiyetle takip edin.
  4. Çocuklara İngilizce öğrenmesi için yurtdışı eğitimleri ya da dudak uçuklatan fiyattaki kolejleri sağlamanıza gerek yok. Çocuklar için online İngilizce kurslarıyla gerekli dil eğitimini hem uygun fiyata hem de kolaylıkla sağlayabilirsiniz.
  5. Online İngilizce uygulamasında yer alan ders programı, eğitmenler ve kaynak kitaplar çok önemli. Her birinin standartlara uyumundan ve kalitesinden emin olun.
  6. İngilizce eğitimi konusunda bir bilene danışın. Bazı online İngilizce kursları çocuklar ve aileler için eğitim danışmanlığı da veriyor.
  7. Düzen önemlidir; dersleri düzenli bir eğitmen ile sağlayan platformlar sizin için de öne çıkmalıdır.

Sonuç: Preply Kids Uygulaması Alternatifleri Sahaya Davet Ediyor

Sonuç olarak baktığımızda, Preply Kids çocuklara İngilizce öğretmede uygun bir platform değil. Hele hele, bu konuda uzmanlaşmış olanlar varken. Eğitim danışmanının olmayışı, zor ulaştığınız müşteri desteği, kaynak kitabın olmaması ve ders programını bir eğitmenin belirlemesi bu uygulamanın kalitesini düşürüyor. Özellikle de çocuklar için İngilizce bu kadar kritikken, ailelerin Preply uygulamasına karşı gard alması sürpriz değil. Bu noktada çocuklar için online İngilizce uygulaması arayanlar alternatif platformlara yöneliyor. Örneğin, Flalingo Kids İngilizcetavsiye.com üzerinde en sevilen içeriği sunuyor. Ayrıca, listemizde pek çok online İngilizce uygulaması da yer alıyor. Tek tıkla listeleyin, hepsini inceleyin.

Blog ile İlgili Yorum Bırak