Repetry ile İngilizce Dersleri Nasıl Geçiyor?

Online İngilizce
Son güncelleme: 6 Ağustos 2024

Repetry ile İngilizce Dersleri Nasıl Geçiyor?

Repetry ile İngilizce dersleri, yeni bir online dil öğrenme seçeneği olarak son günlerde karşımıza çıkmaya başladı. İngilizce öğrenmek isteyenler için daha ideal bir çözüm olan canlı dersleri sunan pek çok uygulamanın arasında Repetry de gelmiş gibi görünüyor. Peki, bu online platformda dersler nasıl ilerliyor? Daha da önemlisi, Repetry'de İngilizce dersleri, kime ne denli fayda sağlıyor? Bunu öğrenmenin en iyi yolu Repetry sistemini incelemek. Gelin başlayalım!


İçindekiler

  • Repetry ile Online Dil Öğrenme Sistemine Yakından Bakalım
  • Repetry'nin Diğer Online İngilizce Platformlarından Ne Farkı Var?
  • Repetry ile Online İngilizce
  • Repetry ile İngilizce Dersleri Nasıl Gerçekleşiyor?
  • Repetry'de İngilizce Dersleri Ne Fayda Sağlar?

Repetry ile Online Dil Öğrenme Sistemine Yakından Bakalım

Repetry ile online dil öğrenme sistemi dememizin nedeni, bu platformda İngilizce dışında da dil seçeneklerinin olması. Ancak sizin de tahmin ettiğiniz üzere en popüler seçenek yine online İngilizce eğitimi oluyor. Peki bu Repetry isimli platformda İngilizce başta olmak üzere diğer popüler dil eğitimleri hangi sistemle öğrencilere sağlanıyor?

Repetry sitesine girdiğiniz ilk anda, "öğretmenimi bul" seçeneği sizleri karşılayacaktır. Aslında hızlı bir giriş gibi görünüyor. Ancak değil. Çünkü Repetry, özel İngilizce öğretmeni bulmanız için tasarlanmış ve bu amaca hizmet veren bir platformdur.


Repetry'nin Diğer Online İngilizce Platformlarından Ne Farkı Var?

Bir önceki bölümde belki bazılarınız, Repetry'nin amacını kendine has, değişik olarak bulmamış olabilir. Bu noktada siz online İngilizce meraklıları, "Repetry'nin diğer online İngilizce kurslarından ne farkı var?" diye sorabilirsiniz. Kısaca açıklayalım.


Tanıdığımız çoğu online İngilizce platformu, beraberinde bir eğitim sistemi ve konsepti getiriyor. Mesela özel İngilizce dersleri yanı sıra grup dersi imkanları, özel paketler, özel İndirimler, ek materyaller, seviye sınavları ve sertifikalar da eğitimi tamamlayıcı özellik gösteriyor. Bazı platformlar kapsamlı bir öğrenim hedeflerken bazıları tamamen İngilizce konuşarak ilerlemeyi destekliyor. Peki Repetry ne yapıyor?


Repetry platformu, maalesef saydığımız indirim, paket, kitaplar, seviye belirleme sınavı ya da sertifika gibi önemi büyük elementleri sağlamıyor. Çünkü bu platformun asıl amacı İngilizce öğretmek değil. Repetry'nin asıl amacı online İngilizce eğitmenlerine erişim sağlayıp daha güvenli şekilde öğretmen-öğrenci alışverişini mümkün kılması. Kısacası güvenli ödeme ve online canlı dersleri hem öğretmen hem de öğrenci kanadınd kolaylaştırma hizmetine sahip Repetry.


Repetry ile Online İngilizce

Repetry'nin dil öğretme sistemini değerlendirdik. Gördük ki Repetry bir online dil kursu içeriği sağlamaktan ziyade online dersler alabileceğiniz İngilizce eğitmenleri ile ders alacak öğrenciler arasındaki anlaşmanın güvenliğini sağlayan bir platfor. Şimdi de bu konseptin doğurduğu Repetry ile online İngilizce nasıl şekilleniyor, ona bakalım.


Repetry'de 300'den fazla online İngilizce eğitmeni olduğunu görüyoruz. Bu eğitmenler anadilleri, ilgi alanları ve öğretmede uzmanı oldukları konulara göre bir profile sahip. Ancak en önemlisi, her bir oturum için eğitmenlerin talep ettiği fiyatlarla birlikte seçenekler sıralanıyor. Bu noktada bütçenize gire filtreleme ile aradığınız eğitmene ulaşma aşamasını daha da kolay hale getirebilirsiniz. Ancak paket seçeneği olmadığını hatırlatalım. Yani tüm ücretlendirme oturum başına yapılacaktır. Geri kalan sorularınız için eğitmenlere danışmanız daha faydalı olacaktır. Çünkü kaynaklar, eğitim tarzı gibi konularda bir Repetry standartı yok. Yani her şey eğitmene bağlı şekilde ilerliyor.


Repetry ile İngilizce Dersleri Nasıl Gerçekleşiyor?

Repetry ile girdiğiniz İngilizce dersleri birebir şekilde gerçekleşiyor. Bu derslerde ne olacağı ise tamamen eğitmene kalmış. Bazı eğitmenler dersin ilk dakikasından kaynak çıkarıp üzerinde konu anlatmaya başlarken, bazı eğitmenler sohbete ağırlık verebilir. Kısacası burada eğitmen-öğrenci arasında bazı şeylerin ilk dakikalarda netleştirilmesi lazım. Böylece eğitim ihtiyaçlarınıza daha uygun bir ders geçirebilirsiniz. Eğer eğitmeninizden memnun kalıp kalmayacağınızdan emin değilseniz, indirimli bir deneme dersi alabilirsiniz. Sonrasında da eğitmeninizle istediğiniz sayıda ders rezervasyonu oluşturup, yine eğitmenin belirlediği sistemi takip ederek İngilizce öğrenebilirsiniz.


Repetry'de İngilizce Dersleri Ne Fayda Sağlar?

Repetry'de İngilizce dersleri birebir eğitim ve konuşarak öğrenme imkanını esnek planda sağlar. Bu esneklik hem zaman hem mekan hem de fiyatta mevcut. Ancak kapsamlı bir öğrenim ihtiyacı için doldurulacak pek çok boşluk daha vardır. Çünkü dersleri takip etmek için müfredat ve müfredata uyumlu kitaplar öğrendiklerinizi daha kılacaktır. Ara sınavlarla durum kontrol ve sertifikayla da başarı ispatı da olmazsa olmazlardan. Ancak Repetry bu faydaları maalesef sağlamıyor.


Repetry'nin Eksik Kalan Yanları ve Daha Fazlası İçin Flalingo

Bu içerikte yeni bir online dil platformu opsiyonu olan Repetry platformu ile olan derslere yakından baktık. Gördük ki Repetry'de İngilizce dersleri sistemden ve desteleyici materyallerden epey uzak. Bu noktada sıfırdan İngilizce öğrenmek gibi amaçlar maalesef Repetyr'de karşılık bulmama ihtimaline sahip. Bu noktada daha kapsamlı bir İngilizce serüveni yaşayıp birebir derslerde bolca konuşmak isteyenlere Flalingo'yu tavsiye edebiliriz. Bu öneri sonrasında da içeriğimizi noktalıyoruz.

Blog ile İlgili Yorum Bırak