EF English Live Hakkında Her Şey Bu Yazıda Gün Yüzüne Çıkıyor

Online İngilizce
Son güncelleme: 29 Ocak 2024

EF English Live Hakkında Her Şey Bu Yazıda Gün Yüzüne Çıkıyor

EF English Live hakkında sıklıkla konuşuyoruz. Fakat herhangi bir konuyu aydınlatmaya kalktığımızda, bazı sorunlarla karşılaşıyoruz. Hep bir karmaşa; bir kafa karışıklığı... Bunun temel nedeni, aslında EF English Live'ın daha farklı bir geçmişi olmasından kaynaklanıyor. Gelin, EF English Live hakkında her şey teker teker açığa kavuşsun!


İçindekiler


  1. EF English Live Hakkında Kafa Karışıklığı Yaşatan Her Şey
  2. EF English Live Online İngilizce Eğitimi Platformu Hakkında Her Şey
  3. Özetle EF English Live

EF English Live Hakkında Kafa Karışıklığı Yaşatan Her Şey

EF English Live, epey uzun ismiyle ve yazımıyla kafamızı karıştırıyor ilk. Sonrasında, bu ismi internette aratıyoruz. Bir sürü sonuç bizi karşılıyor. Fakat, siteyi bulmakta zorlanıyoruz. Çünkü bu ismi arattığımız sıradaki niyetimiz, online İngilizce platformu bulmak.


Fakat karşımıza değişim programları, yurtdışı okulları, çeşitli aktiviteler gibi çevrimiçi evrende yer almayan sonuçlar karşılıyor. Oradan çıkıp, farklı bir sonuca tıklıyoruz. Yine danışmanlık hizmetleri gibi amacımıza uygun olmayan şeyler çıkıyor. En sonunda, sanırım doğru yere geliyoruz? Peki tüm bunlar neydi? Gelin açığa kavuşturalım.


EF English Live, "Education First" adlı bir kuruluşun sahip olduğu online İngilizce platformudur. Aradığımızda bulduğumuz alakasız sonuçlar ise, Education First isimli şirketin organizasyonları. Bu şirket, aslında çeşitli eğitim hizmetlerini dünyanın neredeyse her yerinde sağlayarak bugünlere gelmiş. Özellikle yurtdışı İngilizce eğitimi ve yurtdışı eğitim danışmanlığı gibi konularda öncü rol üstlenmiş. Büyüdükçe de aktiviteleri çeşitlenmiş.


Fakat online İngilizce eğitimi hem daha masrafsız hem de çok daha rahat. Özellikle de konuşarak öğrenme gibi en efektif eğitim metodunu da herkese sağlaması açısından şu anda rakipsiz. Online İngilizce revaçta oldukça da, kimse yurtdışına çıkma zahmetine girmek ve paralar dökmeyi istemez. Bu da, EF şirketinin çalışma yöntemleriyle çelişiyor. EF de bu talebe kayıtsız kalmamak için, EF English Live isimli bir platform yaratıyor. Online İngilizce derslerini sağlayarak, müşteri kaybını önlemeye çalışıyor. İşte bizim aradığımız EF English Live tam da bu!


Ef English live online ingilizce

EF English Live Online İngilizce Eğitimi Platformu Hakkında Her Şey

Bu isim konusundaki kafa karışıklığımızı bir kenara bıraktığımıza göre, bu online İngilizce platformunun sunduğu her şeyi irdeleyelim.


EF English Live Deneyimi Hakkında Her Şey

EF English Live sitesinde, büyük sayılarla ifade edilen bir öğrenci kitlesinden bahsediliyor. Bir online İngilizce platformunun deneyimli olması kesinlikle faydanıza olacaktır. 


Ancak burada bir yanlış anlaşılmaya karşın sizi uyarmam lazım. EF English Live'a Türkiye özelinde bacaksak, çok fazla kullanıcısı olduğu söylenemez. Yani geniş bir hizmet ağını ülkemiz öğrencileri için oluşturmamış. Oradaki sayılar da, EF'in hizmet sağladığı kişi sayısı. Yani yine EF English Live online İngilizce platformu konu özelinde değil.


EF English Live Ders Sistemi Hakkında Her Şey

EF English Live, online İngilizce derslerini 7/24 sunanlardan. Dilediğiniz eğitmeni seçerek ders alma olanağınız yine mevcut. 


Burada işler, ya sadece grup - bireysel karması halinde ilerliyor. Yani ikisinden birini seçme şansınız yok. Ders programı ağırlıklı olarak grup dersleri üzerine kurulu. Fiyatlar da, her bir bireysel ders için artıyor. Aslında grup dersleri daha çok doldurucu dersler. Asıl kıymetli olan ise bireyseller.


EF English Live Fiyatları Hakkında Her Şey

EF English Live, belki de en çok fiyatları yönünden merak konusu. Çünkü, bu sitede fiyatlara dair hiçbir bilgi yok. Bu fiyatı da öğrenmeniz için başvuru formu doldurmanız, ve bir müddet boyu birilerinin sizle iletişime geçmesini beklemeniz lazım. Bunun için de bir sürü iletişim bilgisi verip, konuşma sonrası kayıt olana kadar defalarca aranmanız için gerekli onayı vermeniz gerekiyor elbette.


EF English Live fiyatlarını da detaylıca incelemek için sizlere özel hazırladığım içeriğe tıklayarak ulaşabilirsiniz. 


EF English Live Yorumları Hakkında Her Şey

Bu platformu araştıranlar da yorumlara uğramadan geçmez. Ama yine bir sorun; yine bir karışıklık var. Bu platforma dair yorum neredeyse yok gibi. Yorum cenneti Ekşi Sözlük'te bile neredeyse hiçbir yorum yok. Fakat Trustpilot yorumları da güzel görünse de, Türkiye deneyimi hakkında bilgiye rastlamak mümkün değil. 


Fakat elimizde olanları mümkün olduğunca inceleyip değerlendiğim bu yazıyı okursanız, bu konuda da kafanız rahatlamış olacaktır. 


Özetle EF English Live

Bu yazıda, EF English Live hakkında mümkün olduğunca kapsamlı bir araştırmaya giriştik. Bunun asıl nedenlerinden biri, uygulamayı arattığımızda karşımıza çıkan sonuçların kafamızı karıştırmasıydı. İkinicisi ise, EF English Live'ın sitesinde fiyat ve diğer kritik bilgilerin olmamasıydı. Ayrıca, araştırdığımız zaman bu marka için elle tutulur yorumlar da yoktu. Fakat öğrendik ki, bu marka, büyük bir şirketin organizasyonu ve Türkiye'de pek aktif değillermiş. Eğer hala bu marka güveninizi kazanmadıysa, sizin için en iyi EF English Live alternatifleri hazır bir şekilde bekliyor.

Blog ile İlgili Yorum Bırak