English Path Platformu ile İngilizce Öğrenme Sürecini İrdeliyoruz

Online İngilizce
Son güncelleme: 31-07-2024

English Path Platformu ile İngilizce Öğrenme Sürecini İrdeliyoruz

İçindekiler:


  1. English Path Platformu ile İngilizce Öğrenme Sürecini İrdeliyoruz
  2. English Path İngilizce Platformunu Yakından Tanıyalım
  3. English Path Dil Okulları ile İngilizce Hakkındaki Tüm Detaylar
  4. English Path Dil Okulu Hangi Ülkelerde Eğitim İmkanı Sunuyor?
  5. English Path Online İngilizce ile İlgili Tüm Detaylar
  6. English Path ile İngilizce Öğrenmeyi Fiyat/Performans Açısından Değerlendiriyoruz
  7. Online İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Alternatif Platform İncelemesi: Flalingo

English Path Platformu ile İngilizce Öğrenme Sürecini İrdeliyoruz


English Path ile İngilizce için sizler adına bir inceleme yaptık. Böylece, English Path ile İngilizce öğrenmek için platformun bünyesinde bulunan farklı yöntemler hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Ayrıca, aklınızda English Path ile İngilizce öğrenmeye dair soru işaretlerine karşılık bulabileceksiniz. İngilizce öğrenmek için uygun platform English Pat mi, sorusuna cevap bulacaksınız. Ayrıca, English Path ve dil okulları neleri kapsıyor birlikte irdeleyerek öğreneceğiz. 


English Path İngilizce Platformunu Yakından Tanıyalım

English Path, İngilizce öğretmek için dünyanın dört bir yanında konumlanmış bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Bu kadar fazla noktada İngilizce öğretmeye dair bir sistem geliştirmiş olmasından kaynaklanan popülerliği, ne yazık ki İngilizce öğretmekteki başarısını kanıtlar nitelikte değil. Bunun sebebi son yıllarda yabancı dil öğrenmeye yönelik ihtiyaç ve teknolojinin geldiği son nokta itibariyle, online İngilizce platformlarının rekabetçi bir ortam yaratmasıdır. Bu yüzden, İngilizce öğrenmek isteyen ancak hangi platformu seçeceğinden emin olmayanlar için bu yazıya tıklamalarını öneriyoruz. Böylece, önce hangi platform üzerine düşünmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Bunun yerine English Path ile İngilizce öğrenmeyi merak edenler ise yazımıza devam edebilir. Bu içerikte öncelikle sizlere English Path Dil Okulu ve English Path online İngilizce imkanlarının farklı olduğundan bahsedeceğiz. 


English Path Dil Okulları ile İngilizce Hakkındaki Tüm Detaylar

English Path, farklı farklı ülkelerde özellikle büyük şehirlerde İngilizce öğretebilmek için bazı binalara dil okulu kurarak yola çıkmış bir platformdur. Bu dil okullarında temel olarak İngilizce öğretme yöntemi ise yüzyüze eğitim bazlıdır. Özellikle, öğrencilerini seyahat imkanı, yabancı ülkelerde iş imkanı gibi seçenekler sunan English Path farklı ülkelere seyahat eden öğrencilerine farklı günlerde o ülkede yüzyüze sınıflarda İngilizce eğitim alma imkanı sunuyor. Günümüzdeki online İngilizce metoduna göre bir hayli geçmişte kalan bu geleneksel yöntemden dolayı öğrenciler sorunlar yaşayabiliyorlar. 


English Path Dil Okulları Hangi Ülkelerde Eğitim İmkanı Sunuyor?

English Path ile İngilizce öğrenmek istediğinizde hangi ülkelere gidebileceğiniz oldukça detaylı tartışılması gereken bir konu olacaktır. Çünkü, ekonomik, siyasi gibi pek çok gerekçe gündemdeki ülkenin kriterlerini değiştirebilir. Ancak, bu durum sizin İngilizce öğrenme sürecinizi etkilememelidir. Buna rağmen, English Path Dil Okullarının bulunduğu şehirlerin en çok bilinenleri;


  • English Path Dubai Dil Okulu,
  •  English Path Londra Dil Okulu,
  • English Path Malta Dil Okulu,
  • ve English Path Paris Dil Okulu diyebiliriz.

Öte yandan, barınma, yeme-içme ve ulaşım gibi temel sorunlarda büyük problemler yaşayan English Path İngilizce öğrencileri oldukça şikayetçi görünüyor. Aslında temel mantığı İngilizceye maruz kalmak olan bu geleneksel yöntem ne yazık ki öğrencilerini hüsranla bırakabiliyor. İşte bu yüzden, esnek zaman ilkesiyle dünyanın pek çok yerindeki öğretmenlerle, koltuğunuzdan bile kalkmadan İngilizce pratiği yapmanızı sağlayan online İngilizce, English Path gibi platformları mecbur bıraktı. Bu yüzden de geleneksel yöntemlerle yüz yüze İngilizce öğretmeyi hedefleyen platformlar da online servislerini kurmak zorunda kaldı. Bunlardan birisi de English Path ile online İngilizce öğrenmek oldu.


English Path Online İngilizce ile İlgili Tüm Detaylar

Bahsettiğimiz gibi, English Path önceden yalnızca yüzyüze eğitimi amaçlayan bir platformken, son zamanlarda online İngilizce eğitimi de veriyor. EP Online İngilizce olan isimlendirilen bu sistemde, öğrencilere sunulmuş 4 farklı eğitim modeli var. Bunlar; esnek ve yoğun İngilizce, konuşma odaklı İngilizce ve son olarak IELTS  gibi sınavlara özel hazırlanmış derslerle İngilizce olacak şekilde ayrılıyor. Bu özelliklere bağlı olarak seçtiğiniz İngilizce paketi ayrıca haftalık seçtiğiniz eğitim sürecine göre fiyatlandırılıyor. Böylece, English Path Dİl Okulu ile sınırlı bir hizmet sunmayan platformun online İngilizce için çalışmalar yürüttüğünü de görmüş olduk. Bu derslerin verimli geçip geçmediği konusunda kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak gerekir. Ancak kullanıcı yorumlarında English Path online İngilizce ders ücretlerinin çok yüksek olması genel bir konu başlığı olarak karşımıza çıkıyor. 


English Path ile İngilizce Öğrenmeyi Fiyat/Performans Açısından Değerlendiriyoruz

English Path Dil Okulu sunduğu hizmetleri sebebiyle oldukça maliyetli olabilir. Bu yüzden, bu konuyu değerlendirirken farklı ülkeler ve şartlar altında incelemek gerekir. Yine de, English Path online İngilizce için fiyatları, platformun size sunduğu eğitim performansı açısından değerlendireceğiz. ÖZellikle, fiyatlarını ne yazık ki dolar kuru üzerinden sunuyor olması, Türkiye’deki ya da farklı ülkelerdeki kullanıcılar açısından bir mesele haline gelebilir. Ödemeyi onayladığınız miktarın döviz kuru yüzünden değişiyor olması size sorun yaratacaktır.


Öte yandan, English Path için her paket birebir dersi kapsamaz. Bunun yerine sadece grup derslerine girmek için bile yüksek bir meblağ ödemeniz gerekir. Bu yüzden, English Path ile online İngilizce almak istiyorsanız fiyatların bütçenize ne kadar uygun olduğunu etraflıca düşünmelisiniz. Örneğin, Flalingo gibi online platformlarda fiyatlar her zaman türk lirasına göre belirlenmektedir. Böylece, ödeme zamanı geldiğinde aldığınız performans sabitken fiyat açısından bir artış ile karşılaşma ihtimaliniz kalmaz.

Online İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Alternatif Platform İncelemesi: Flalingo

English Path ile İngilizce öğrenme süreci için pek çok özellikten sizlere bahsettik. Dil okulu ve online İngilizce imkanının farklı eğitim modeli olmasından, eğitim içeriklerinin neye göre hazırlandığına kadar pek çok özelliği sizler için inceledik. Son olarak da fiyatlardan bahsetmemiz gerekti, çünkü kullanıcıların English Path ile ilgili yorum yaparken en çok dile getirdiği konu olarak karşımıza çıktı. Bu noktada, eğer yabancı dil öğrenmek için seyahat etmek istiyorsanız English Path Dİl okullarıyla ilgili bilgi almanızı öneririz. Ancak, online İngilizce ile birebir dersler istiyorsanız alternatif platform önerilerinde bulunabiliriz. Özellikle Flalingo platformu, English Path gibi eğitim noktasında ayrı ayrı müfredat arayışında olan kullanıcılar için doğru bir alternatif uygulama olacaktır. Bu yüzden siz, online İngilizce öğrenmek isteyenler için Flalingo hakkında kaleme aldığımız yazıyı okuyabilirsiniz. Ayrıca, platformun kendi web sitesinden konuyla ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Böylece, online olarak İngilizce öğrenmek isteyenlerin en doğru platformu seçmesinin ilk adım olacağını hatırlatmış olalım. İngilizce öğrenirken kolaylıklar diliyoruz.

Blog ile İlgili Yorum Bırak