English Central Ücretsiz Bir Online İngilizce Uygulaması mı?

Online İngilizce
Son güncelleme: 29 Nisan 2024

English Central Ücretsiz Bir Online İngilizce Uygulaması mı?

English Central, ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz bir online İngilizce uygulaması mı? Bugünkü yazımız, bu soru etrafında şekil alıyor. English Central uygulaması pek çok online İngilizce öğrencisinin tandığı bir platform ve merak konusu olmaya da devam ediyor. Ancak bir soru var ki, yanıtı ne evet, ne hayır. O da English Central ücretsiz mi sorusu. Bu soruya hızlı bir yanıt vermemiz çok doğru olmazdı. Neden mi? Cevapları yazının devamında.


İçindekiler

1. English Central Uygulaması: Fragman

2. English Central Ücretsiz Bir Uygulama mı?

3. English Central Neden Bu Soruya Sebebiyet Veriyor?

4. English Central Vizyonda: Kullanıcılar Ne Diyor?

5. English Central Benzeri Uygulamalar ve İngilizcetavsiye Olarak Son Notlarımız


1. English Central Uygulaması: Fragman

English Central ücretsiz mi diye soranlar bu uygulamaya dair pek çok detaya hakim olmalı ki, konuda ilerleyebilelim. Bu detaylara da en özet şekilde bakmaya ve konsepti anlamaya çalışalım. 

  • English Central uygulaması, birebir ve grup dersleri aracılığıyla İngilizce öğreten bir online kurstur.
  • English Central uygulaması, video pratikleri kaynak olarak kullanır ve derslere hazırlanmanızı sağlar.
  • English Central websitesinde yer alan pratikler sonrası, online İngilizce derslerinde bu konu hakkında öğrenci ve eğitmen sohbet ederler.
  • English Central online İngilizce kursu olarak öğrencilerin İngilizceyi konuşarak öğrenmesini teşvik eder.
  • Bu uygulamada çocuklar için İngilizce ve iş İngilizcesi için özelleşmiş konular bulunur.

Bu listede English Central websitesinin işleyişine dair en temel bilgiler bulunuyor. Ama tıklayarak, bu uygulama hakkında çok daha fazlasını öğrenebilirsiniz. 


2. English Central Ücretsiz Bir Uygulama mı?

English Central ücretsiz bir uygulama değil. Bu uygulama, yalnızca pratikten daha fazlasını; eğitmenlerle özel İngilizce derslerini kapsayan online bir dil okulu diyebiliriz. Eğer English Central websitesini bu amaç doğrultusunda kullanmak istiyorsanız, kesenin ağzını açmanız gerekecek. 7/24 canlı İngilizce dersleri alabileceğiniz bu uygulamada göreceğiniz birebir ilgi de zaten ücretsiz gelemez. Kısacası, soruya yanıtımız HAYIR. English Central ücretsiz değil. Farklı paketler ve tarifelerle English Central abonesi olmalısınız ki online İngilizce kursundan faydalanabilesiniz. 


2.1. English Central Paketleri Tablosu


Haftalık Oturum Sayısı1 Aylık Taahhüt3 Aylık Taahhüt12 Aylık Taahhüt
2 Ders1.400 TL1.120 TL700 TL
3 Ders1.850 TL1.480 TL925 TL
5 Ders2.600 TL2.080 TL1.300 TL
7 Ders3.000 TL2.400 TL1.500 TL
12 Ders4.900 TL3.916 TL2.450 TL

Yukarıdaki tabloda çeşitli English Central planları ve ücretlerini görüyorsunuz. Ancak bu ücretlerin ne alacağını ve nasıl bir performans sağlayacağını merak ediyorsanız tıklayarak detaylarda gerekli bilgileri edinebilirsiniz. 


3. English Central Neden Bu Soruya Sebebiyet Veriyor?

English Central ücretsiz mi sorusunun sıklığı aslında İngilizcetavsiye olarak bizi şaşırtıyor. Çünkü bu sitede ele aldığımız online İngilizce uygulamaları, akıcı konuşma, yazma ve dinleme ve okuma gibi çok önemli yetenekleri kazandırmak için kapsamlı bir program sağlıyor. Kısa süreli seçenekleri olsa da, English Central ve muadili platformlar daha çok uzun süreli hedefler üzerine çalışıyor. Bu da, elbette ücretsiz gelebilecek bir hizmet değil.

Ücretsiz online İngilizce uygulamaları dediğimiz zaman akılda canlanan şeyler daha çok telefona indirilen ve kelime pratikleri sunan uygulamalardır. Bunların ücretsiz olmasını sağlayan şeyler de reklamlardır. Basit uygulamalar oldukları için maliyetleri de düşüktür. Ancak English Central websitesi de dahil olmak üzere "online İngilizce kursu" dediğimiz oluşumlar, özellikle eğitmenleriyle birlikte, maliyetli hizmetlerdir. Bunların da ücretsiz olmasını beklememiz lazım.


Konumuza dönelim; English Central ücretsiz mi sorusu nereden çıkıyor? Bu platformun websitesini ziyaret ederseniz, kayıt olmadan, ödeme yapmadan da kullanabileceğiniz bir sürümü var.


English Central ücretsiz sürümünde, uygulama içinde yer alan videoları izleyebiliyorsunuz. Ancak, bu çok limitli. Videonun sonuna gelmeden ücretsiz kullanabileceğiniz hakkınız doluyor. Bu süreç, bir nevi uygulamanın tanıtımı gibi. Yani uygulamaya kayıt olup ödeme yaptıktan sonra neler yapacağınıza dair size fikir verme amaçlı hazırlanmış, herkese açık bir sürüm.


İşte bu sürüm sebebiyle, bazı öğrencilerin kafasının karışması normal. Bunun doğal bir sonucu olarak da English Central ücretsiz mi sorusu da karşımıza çıkıyor. Ancak, English Central ücretli bir uygulama dersek kimse beklemediği bir durumla karşılaşmaz.


4. English Central Vizyonda: Kullanıcılar Ne Diyor?

English Central kullananlar ve yorumları daha çok ücretli kısma ait. Videoların işlevselliğinden ziyade daha çok eğitmenler hakkında yapılan yorumlar internette mevcut. Her ne kadar Japonya'dan çıkmış ve globale yayılmış bir İngilizce uygulaması olsa da, yorumlarını çeşitlendirmek zor. Ancak bir de English Central yorumları hakkında bilgilenmek isterseniz bu içerikte sizler için bu konuyu da ele almıştık. 


5. English Central Benzeri Uygulamalar ve İngilizcetavsiye Olarak Son Notlarımız

Bu yazıda aslında şunu gördük. Kullanıcı, bazı durumda ücretsiz İngilizce platformlarını da kullanmak isteyebilir. Ne de olsa ücretsiz. Ancak English Central gibi uygulamalarda bu istek gerçekçi değil. Çünkü İngilizce öğretmeniyle özel ders imkanı elbette maddi bir karşılığa sahip. Bu yüzden English Central ücretsiz değil. Buna ek olarak, English Central gibi uygulamalar da benzer ücretlerle karşınıza çıkacaktır. Ancak İngilizce öğrenmek ve konuşmak, size ziyadesiyle fayda sağlayacağı için, bu ücretlerin altına girmelisiniz. Bütçenize uygun planlarla İngilizce öğrenmeye başlamak en doğrusu. Ancak, uygulamanın kalitesi ve size sağlayacağı profesyonellik çok daha önemli. Bu yüzden online İngilizce öğrencileri ellerini korkak alıştırmamalı. Bu noktada ilk ödeviniz, en iyi online İngilizce uygulamasını bulmak. Yani tek tıkla bu yolculuğa tam şu an çıkabilirsiniz. Başarılar. 

Blog ile İlgili Yorum Bırak